A Nap belép a Rákba: Boldogság, a pénz és a szerelem 3 csillagjegynél július 21-ig

Az Nap június 21-én lépett a Rákba, és megvilágította az egyik legérzelmesebb és leggyengédebb csillagjegyet. Ez az öröm, a felfokozott érzések időszaka, de egyben lehetőség arra is, hogy megnyissuk az ajtót az új energiák előtt! Az asztrológusok kiderítik, melyik három csillagjegynél lesz a legtöbb találkozó és esély a Rák uralkodása alatt július 21-ig.

Kos

A Rák uralkodása alatt lehetőséged van arra, hogy ezeket kijavítsd és egyenként aktiváld. A szerelemben újra a közelségre, a nyílt kommunikációra és az őszinteségre fogtok összpontosítani. A június 24-i telihold segített a negatív érzelmek elengedésében és a szív gyógyításában. Július 13-ra, amikor a Vénusz és a Mars belép az Oroszlánba, felkészültebbnek fogod érezni magad arra, hogy fontos beszélgetéseket folytass a számodra fontos emberekkel. A magánéleted tele lesz örömmel.

Rák

Itt az idő, hogy tündökölj! A nyár a természet ünnepét hozza el, ezért ideális, ha minél több időt töltesz a szabadban, és élvezed a természetben való nyugalmadat. Lépj kapcsolatba a fantasztikus szabad levegővel. Ne veszítsd el a belső önbizalmadat, ami különösen a szerelemben hoz neked sikert. A július 9.-ei újhold segít abban, hogy megvalósítsd ambícióidat, és erősebbé válj, mint valaha, különösen a karrieredben.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Ikrek

Az előttünk álló hónapban találod meg az anyagi biztonságot. Fontos, hogy leporoljuk, mit akarunk tervezni a jövőre nézve, és hogyan vonzzuk a bőséget. Lépj kapcsolatba a belső természeteddel, ébreszd fel, és kezdj el változtatni. Az erő benned van! Ez egy jó alkalom a befektetésre és az új forrásokból való pénzszerzésre. Amikor a Merkúr július 11-én belép a Rákba, ez jó alkalom arra, hogy elkezdjünk költekezni, de arra is, hogy vonzzuk a bőséget.

Random Posts