A nap számmisztikája és energiája: Milyen szerencse vár 2021 november 29-én?

Elérkezett a hét első napja. A számmisztikai szakértők elmondják, mit tartogatnak számunkra a számok ezen a hétfőn. Próbáld meg követni a numerológusok tanácsait, hogy megfelelően tervezhesd meg az ügyeidet.

Sokan közülünk ma kellemes változásokat várnak az életben. Az ilyen napokon semmi sem lehetetlen, a bolygók kedvezőtlen helyzete ellenére.

A patrónus szám 2021 november 29.-én

Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy az ősz utolsó hétfőjén milyen szám irányítja az energiaáramlást, adjuk össze a dátum összes számjegyét, és adjuk hozzá a hét napjának sorszámát, azaz az 1-et. 2+9+1+1+2+0+2+1+1=19. 1+9=10. 1+0=1.

Ma az “egy” dominál minden más szám felett. A kezdeteket, a fény győzelmét a sötétség felett, a versengést, a társaságkedvet, a kedvességet szimbolizálja. Arra ösztönöz minket, hogy segítsünk egymásnak, amennyire csak tudunk. Ez az úttörő, szorgalmas emberek száma. Szerencsére ma hétfő van, így az egység a lehető legaktuálisabbá válik. Mindannyian képesek vagyunk leküzdeni az út során felmerülő nehézségeket. A nap fő szimbóluma a Mars lándzsája, amely az előrehaladást, az akaraterőt jelképezi.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek