A november hangulatos, a fahéj illata, a narancshéj, az első félénk hópelyhek, az esős napok, a kanapék, a filmek és a puha takarók közé bújás.

A november hűvös és borongós, de a szívünkben nagyon meleg tud lenni, amíg van valaki, aki melengeti és szorosan tartja a kezünket az őszi szélben. Ez a hónap melankóliát, de sok szép érzést is hoz nekünk. És van 4 csillagjegy, akiknek a november izgalmas híreket, sorsdöntő meglepetéseket és gyönyörű érzelmeket hoz!

Kos

Az október sok meglepetés nélkül, egészen nyugodtan telik el, pont úgy, ahogy vártad. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a november hónap nem hoz majd fordulatot egy jó és régóta várt híreket a Kos csillagjegy jó néhány képviselője számára. Novemberben a világot megváltoztató hírek a magánéletedhez kapcsolódnak! Számíts arra, hogy valami jó fog történni veled személyes szinten, mert a legjobb dolgok akkor történnek, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Rák

A rákok kicsit ellentmondásosak októberben – hol valami jó történik, hol valami olyan következik, amitől szerencsétlennek érzed magadat. De ne aggódj, ez november első napjaiban megváltozik. A független Rákok egy nagyon különleges emberrel fognak találkozni, aki már a kezdetektől fogva megmutatja nekik, hogy komolyan gondolja. Egy nagyon romantikus ősz áll előtted, amely minden rossz tapasztalatodat el fogja törölni. Az elkötelezett Rákok viszont egy új lépést élvezhetnek közös életükben – valami nagy, izgalmas és régóta várt dolgot.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X