A Plútó erejét sokáig alábecsülték és elvetették, de itt az asztrológia, hogy helyre tegye a dolgokat. Annak ellenére, hogy „törpebolygóként” ismerik, befolyásának nagyságához semmi köze a méretének.

Készülj fel minden idők egyik legnehezebb asztrológiai tranzitjára, ha a Vízöntőben járó Plútó által leginkább érintett csillagjegyek közé tartozol. Ez lesz az egyik legnehezebb időszakod.

A Plútót az alvilág uraként ismerik; azonban soha ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján. Annak ellenére, hogy a halál és az újjászületés bolygója, a Plútó hatása többnyire semleges, nem pedig eredendően pozitív vagy negatív.

Egyszerűen fogalmazva, a Plútó egy olyan bolygó, amely képes egyik dolgot egy másikra változtatni. A „halál” és az „újjászületés” kifejezéseket sokféleképpen lehet értelmezni, többek között „adás” és „kapás”, „kezdet” és „vég”, sőt „indulás” és „megállás”.

Ezt már olvastad?
Szerdai Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 7.

A Plútó elhúzza a függönyt és feltárja az összes rejtett igazságot, éppen akkor, amikor azt hiszed, hogy már mindent megtudtál, amit tudni lehet. Nem tagadhatod le az igazságot, amikor a Plútó a szemedbe néz.

Az asztrológiában a Plútó befolyásolja a főbb emberi tendenciákat.

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan képes a Plútó a Vízöntőben teljesen átalakítani az életedet.

A legnagyobb hatással a következő négy csillagjegyre lesz:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X