Január 18-án nagyon fontos asztrológiai eseményre kerül sor. Az Uránusz befejezi retrográd mozgását. Sok ajtót fog megnyitni, és segít jobbá tenni az életünket.

Január 18-a a januári erőnapok közé tartozik. Ez valóban nagyon kedvező időszak, mivel az Uránusz már nagyon régóta retrográd mozgásban van. A bolygó sok hónap alatt rengeteg negatív energiát halmozott fel, de most kedden ez egyszerre fog eltűnni. Ez a pozitív változások időszakát indítja el, leginkább 18-án.

Az energiánk megújul

A legrosszabb dolgok gyorsan elmúlnak. Haragról, gyűlöletről, negativitásról beszélünk. Minden rossz emlék a múlté lesz. Természetesen az Uránusz energiája önmagában nem lesz elég. A te részedről is kell némi erőfeszítést tenni. Tegyél kellemes dolgokat, és ne félj szórakozni, beszélgess érdekes emberekkel.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy merészen vall szerelmet március 31-én

Ha voltak kétségeid és negatív gondolataid, azok valószínűleg elmúlnak. Felmerül a vágy, hogy valami jót tegyünk. Mivel ez a vágy sokak számára közös lesz, általános örömre és a pozitivitás hullámzására számíthattok.

Képes leszel új célokat kitűzni

Az Uránusz inkább a jövő bolygója, mint a múlté, ezért sokan új célokat tűznek ki maguk elé, motiváltak lesznek, szenvedélyesek lesznek azzal kapcsolatban, amit szeretnek, és magabiztosak.

Ez valóban kedvező időszak, és a bolygó közvetlen mozgásának napja ideálisnak tekinthető az újrakezdéshez. Termelékenységünk jelentősen megnő, nemcsak intellektuálisan, hanem fizikailag is.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X