Még ha minden rosszul is megy, mindig kapsz esélyt arra, hogy újra megpróbáld. A holdciklus az állandó körforgás bizonyítéka. Az asztrológiában a Hold az érzelmeidet és az ösztöneidet uralja, és 28 napon át arra ösztönzi a belső világodat, hogy kitáguljon.

Ez a bővülési folyamat mindig az újhold fázisában kezdődik, amikor arra ösztönöznek, hogy engedd el a múlt terheit, és egy új kezdetet tűzz ki célul.

A közelgő újhold november 4-én lesz. Az a tény, hogy ez az újhold a szenvedélyes, az introspektív és az átalakító Skorpióban történik, csak fokozza a spirituális erejét. A Skorpió olyan csillagjegy, amelynek nem okoz gondot a teremtés és a pusztítás folyamata. Elvégre a Skorpió nem szeret tétlenül ülni és bizonytalanul érezni magát. Ehelyett inkább megszabadul attól, ami összezavarja, és arra koncentrál, amit helyesnek érez.

Ezt már olvastad?
Szerdai Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 7.

Oroszlán: Elfogadod a hovatartozás igényét

Ahhoz, hogy egy fa növekedni tudjon, elegendő hely kell ahhoz, hogy gyökereit kiterjeszthesse. Koncentrálj a saját gyökereidre – arra a helyre, amely megteremtett téged, és arra a helyre, amely ma is táplál téged. Nem változtathatod meg, honnan jöttél, ezért dolgozz azon, hogy megbocsáss az igazságtalanságoknak, és értékeld a nehéz helyzetek tanulságait. Használd fel a tapasztalataidat, hogy olyan otthont teremts, amilyet mindig is akartál, és amilyet mindenképpen megérdemelsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X