Milyen karmánk van, és mely csillagjegyek nyújthatnak feltétlen segítséget ebben?

Kos

A Kos személyiség magában hordozza az agresszivitást és a mások véleményével való törődést. A karmája arról szól, hogy nagyobb önbizalommal élje az életét, elültesse a magokat és learassa a gyümölcsét, toleránsabb és racionálisabb legyen.

A legnagyobb nehézség az, hogy ezt a düh érzését energiává alakítsuk, hogy elvégezzük a feladatokat, és hogy türelemmel és toleranciával rendelkezzünk, hogy egész életünkben fejlődhessünk. Bátornak kell lenned, és abba kell hagynod a félelmet. A karmád elérésében a Mérleg és a Bak csillagjegyek támogatnak téged.

Bika

A munkához és a szórakozáshoz kötődve a Bikák hajlamosak inkább önmaguknak élni. A Bika szülöttek számára az a tanulság, amit ebbe az életbe magukkal kell vinniük, hogy dolgozniuk kell azon, hogy jobban elkötelezzék magukat mások iránt, az együttérzés és a biztonság, valamint a nagyobb érzelmi és lelki stabilitás iránt.

A karma elérésében támogatnak a Vízöntő és az Oroszlán csillagjegyek, ők segítenek megtalálni az egyensúlyt, és megtanulni mindent a békéről, a háláról, a megbékélésről és az együttérzésről.

Ikrek

Az Ikrek mindig függetlenségre törekszik, és különböző kapcsolatokba és tevékenységekbe bocsátkozik. Az ő karmájuk az, hogy a dolgokat konkrétabbá tegyék, még ha kisebb mennyiségben is. Mindenkinek, aki ebben a jegyben született, meg kell tanulnia, hogy egy utat válasszon, némi lemondással és annak megértésével, hogy egy ilyen hozzáállás nem veszi el a szabadságát.

Azt is meg kell tanulniuk, hogy nyitottabbak, kommunikatívabbak és társaságkedvelőbbek legyenek. Akik ebben az életben támogatják őket, a Skorpió és a Szűz szülöttek, az ő segítségükre mindig számíthatnak.

Rák

A rákoknak ebben az életben az a feladatuk, hogy feldolgozzák a félelmeiket. A nehézség az önazonosításban, az élettevékenységek során való magabiztos fellépésben rejlik. Aki ebben a jegyben született, annak több teret kell adnia az észérveknek és a gondolkodásnak, hogy megpróbálja jobban megérteni a nehézségeit, és megszabaduljon a felesleges ítélkezéstől.

A család szintén olyan kérdés, amelyet ebben az életben kell megoldani és beteljesíteni. Küldetésed teljesítésében és az egyensúly megtalálásában a Bakok és a Nyilasok támogatását élvezheted.

Oroszlán

A Oroszlánoknak szükségük van arra, hogy érvényesüljenek, és ebben az életben meg kell tanulniuk jobban szeretni magukat. Más életekben időt és érzéseket fektettél mások elismerésébe, és piedesztálra emelted őket, megfeledkezve a lelkedről.

A tanulás ennek a jegynek a közös ügyek felismeréséről, az önzetlenebb és individualistább gondolkodásról szól. Tiszteld, szeresd és értékeld magad jobban. A Szűz és a Bika szülöttek támogatni és segíteni fogják Önt a küldetésében.

Szűz

Ezt a jegyet rendkívüli intelligencia jellemzi, és a karma ebben az életben azt jelenti, hogy ezt a csoportokban és a közösségben kell használni, és nem szabad rejtegetni. A Szűz nehézsége abban rejlik, hogy – ha öntudatlanul is – az idealizációknak ad elsőbbséget, és a gyakorlati tevékenységeket félreteszi.

A hatalom és a gondolat erejét a valóságban át kell ültetni a gyakorlati és kollektív tevékenységekre. Ebben a küldetésben az Oroszlán és az Ikrek szülöttek támogatják Önt.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

Mérleg

A Mérleg szülöttek nagyon ragaszkodnak az ítéletekhez és a társadalmi normákhoz. A Mérlegeknek meg kell tanulniuk, hogyan viselkedjenek kevésbé aggodalmaskodva, hogyan vegyenek figyelembe más nézőpontokat, és hogyan fogadják el a világ pluralitását.

Az is szükséges, hogy a lelkük mélyére utazzanak, és újra kapcsolódjanak az ősi energiához, az Istenihez. A feléjük nyújtott kezet és a vállat, amelyre támaszkodhatnak, a Vízöntő és a Kos szülöttek képviselik.

Skorpió

A Skorpió szülöttek intenzívek a kapcsolataikban, és ragaszkodnak a hatalmi és tekintélyi pozíciókhoz, ezért feladatuk, hogy a változást és a teljesítményt szükségesnek tartsák, nem pedig tehernek, fájdalomnak vagy csalódásnak.

Arra is felszólítják őket, hogy mutassanak tiszteletet, tartsák tiszteletben a magánéletet és tartsák tiszteletben mások magánéletét, hogy megérdemeljék a körülöttük élők bizalmát, amit kapnak. A Halak és az Ikrek szülöttek teljes mértékben támogatják őket.

Nyilas

A Nyilasok feladata ebben az életben az, hogy megszabaduljanak a világi örömöktől a társadalmi cselekvés javára, abban az értelemben, hogy személyiségüket a valós világgal összekapcsolják, amelyben élnek, megértésén alapuló igazabb, kézzelfoghatóbb hozzáálláson keresztül.

Meg kell tanulnod komolyabban és racionálisabban viselkedni, hogy a környezetedben lévők számíthassanak rád, amikor szükségük van rád. Ebben az életben a Bakok és a Kosok segítenek neked abban, hogy beteljesítsd a küldetésedet.

Bak

Ennek a jegynek javítania kell az önmagával való kapcsolatát, hogy a csoportélményt jobban gyakorolhassa. A Bakoknak fel kell hagyniuk a tisztán személyes hódítások céljával, a kollektív hódításoknak kell szentelniük magukat, hogy megmutassák, hogy komolyan gondolják és képesek rá.

A család is fontos, és azt meg kell védeni. A Kos és a Rák szülöttek segítségére számíthatsz, hogy végrehajtsd a küldetésedet, teljesítsd a feladataidat, és ne találj többé okot a siránkozásra, hanem légy hálás és köszönettel teli.

Vízöntő

A Vízöntők számára a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy különcségüket és erejüket a közjó érdekében jó útmutatássá alakítsák, még a személyes életükön kívül is. Az intelligenciát, amit ebben az életben mutatsz, azért kaptad, hogy mások javára, az egész világ nagyobb javára használd.

Jobbá teheted és jobbá kell tenned, mint amikor beléptél, jobb hellyé kell tenned, mielőtt távozol belőle. A Rák és a Mérleg szülöttek garantáltan segítenek neked.

Halak

Gyenge érzelmi struktúrájukkal a Halak szülötteknek arra kell törekedniük, hogy a világot úgy fogadják el és értsék meg, hogy először önmagukat értik meg. A Halak jegyének karmája az elfogadás és a tolerancia iránti igényében rejlik, mind önmagával, mind a körülötte lévő emberekkel szemben.

Az embernek hálával kell dolgoznia az anyagi helyzetén és mindazon, amit az otthon és a család fogalma jelent. Arra buzdítanak, hogy ne tegyél mindent a szívedre, erős vagy. A Nyilas és a Skorpió támogatja Önt a küldetésében.

X