Kos

Bár nem neveznéd éppen „aktív” félelemnek, mindig is kíváncsi voltál arra, hogy a partnered mit gondol rólad „valójában”. Az együtt töltött idő alatt voltak gyanúid, de visszatartottad, hogy megkérdezd, mert igazából soha nem akartad hallani, hogy másképp érez, mint hogy őrülten szerelmes beléd. Tudod, hogy időnként nehéz eset tudsz lenni, és lehet, hogy temperamentumos partner vagy, de bíztál benne, hogy minden rendben van.

A Merkúr-Plútó fényszöge alatt azonban kísértésbe eshetsz, hogy feszegesd a határokat, és megtudd, mit gondol rólad valójában, és legnagyobb megdöbbenésedre őszinte lesz veled, amikor megadja a választ.

Sok tulajdonságodat nem kedveli, és most, hogy megkérdezted, van egy-két dolog, amit el tud mondani róluk. Ez az, amiről nem akartál hallani.

Rák

Szeretnéd azt hinni, hogy a kapcsolatotok elsőrangú dolog, és soha semmi baj nem lehet vele, de tudod, hogy időnként te és a párod összevesztek, és ha egyszer elkezditek, senki nem hagyja abba, amíg a másik nem kiáltja, hogy „ácsi!”.

Ma van az a nap, amikor te leszel az, aki sírni fog, mégpedig azért, mert a Merkúr-Plútó fényszöge azért van itt, hogy felborítsa az univerzumodat.

Igazán nem volt kedved meghallgatni, hogy mi jár a partnered fejében, mert fogalmad sem volt róla, hogy úgy érez, ahogyan érez, és ez az érzés negatív és dörzsölő. Most, hogy a macska kibújt a zsákból, nem biztos, hogy tudod, mit kezdj ezzel az információval. Ma, március 18-án megtudsz valamit a partnered rólad alkotott véleményéről, és ez rendkívül zaklató lesz.

Szűz

Ritkán hallasz egy hangot a partneredtől, és ez már önmagában is a végletekig feldühít. Úgy tűnik, hogy a „csendes típusok” közé engedted magad, akik passzív-agresszív módon adnak hangot az érzéseiknek. Tudod, hogy valami zavarja őt, és bár neked túl könnyű kifejezni magad, tudod, hogy ha eléggé bökdösöd őt, akkor megnyílik és felenged… és pontosan ezt akarod tőle.

Amire nem számítasz, az az, amit el akar mondani neked, és a 2023. március 18-án bekövetkező a Merkúr-Plútó fényszög alatt, nem lesz kedves.

Csak nyomtad és nyomtad, és most meglátod, hogy mit nyomtál: egy csomó felgyülemlett frusztrációt, és ez mind rád irányul. A partnerednek sok mondanivalója van, és egyik sem az, amit te hallani szeretnél.

X