Mi a kedvenc őszi pillanatod, és hogyan köszöntöd?

Ironikus, hogy ez a ragyogó évszak egy új őszi tisztaság bevezetése. A régi eltűnt, és megérkezett az új. Ha Szűz múzsák vesznek körül, akkor nagy valószínűséggel átveszed a higiénia és a szervezettség neurotikus stílusszemléletét. De sajnos egy dolgot nem lehet letagadni: a kiválósághoz való természetes tehetségüket. Madonna, Bella Hadid, Doja Cat és Serena Williams mind Szűz Holdas múzsák egy asztro-adatbank szerint.

Tekintsd a szeptember 14/15-i újholdat a Szűzben egy olyan ablaknak, amely lehetőséget ad arra, hogy kristálytiszta tisztaságot szívj magadba a pórusaidon keresztül. Elkezdheted meghatározni, hogy milyen az igazi siker számodra, és milyen érzés, ha új célokat helyezel előtérbe a régóta fennálló ambíciókkal szemben. Hogy a kreativitásodat beindítsd, kérdezd meg magadtól: „Hogyan szolgálja ez a cél a jövőbeli pályám átfogó képét?”. Amikor megduplázod a konkrétumokat, meglesz az üzemanyag, amire szükséged van ahhoz, hogy az ösvényen tartsd a szemed anélkül, hogy mások léptei miatt aggódnál.

Határozd újra a fegyelemmel való kapcsolatod

Senki sem szereti a fegyelemhez való Miss Trunchbull megközelítést, és ez az újhold a Szűzben ideális alkalom arra, hogy rendkívüli óvatossággal írd újra a filozófiádat arról, hogyan alakítsd a fegyelmet az életedben, hogy elkerüld, hogy a belső kritikus oroszlánbarlangjába ess. Mindannyian megérdemeljük, hogy a magányos, odaadó napok után megerősítést és helyreállítást kapjunk. Legyél a saját tanúd és tapsod, ha bármilyen feladatért, legyen az bármilyen aprócska, miniatűr jutalomfalatokkal jutalmazd magad. Ne feledd, hogy a legfontosabb, hogy túlcsorduló pohárral érkezzünk meg szent munkánkhoz. Talán az, hogy következetes gyakorlatainkat az önfeláldozás aktusának tekintjük, a kulcsa annak, hogy #softlife-ot éljünk.

Ha már meghatároztad a céljaidat és azt, hogy hogyan akarod elérni őket, a kulcs a pályán maradáshoz az, hogy optimalizáld, hogyan kezeled az energiakibocsátásodat. Túl könnyű elragadtatni magunkat a teendőink listáján egy olyan kultúrában, amely gyakran normalizálja a kiégést. Szánj egy kis időt arra, hogy kapcsolatba lépj a testeddel, és felmérd, hogyan érzed magad. Mielőtt egy barátodhoz vagy munkatársadhoz fordulnál, kérdezd meg magadtól: „Érzed-e az idegrendszered földön járónak és szabályozottnak?”. Még az is segíthet felmérni, hogy van-e kapacitásunk támogatni őket, ha akár azt is beleírjuk, hogy 48 órán belül visszahívjuk őket.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Az egészségünk feláldozása az aranylúdért nem kell, hogy része legyen a megállapodásnak. Ne feledjük, hogy a testünk egy kreatív edény, amely hangos, de finom módon szól hozzánk. Hogyan biztosíthatnál kiváló környezetet a kreatív ötleteid kibontakozásához?

Milyen gyakorlati változtatásokat tudsz végrehajtani ezen az újholdon a Szűzben?

A Medve 2. évadában a „minden másodperc számít” jelző erre az újholdra is igaz. A Szüzek jellemzően a mikromenedzsment mesterei, és az első teendőjük, hogy a zsúfolt naptárat tisztává alkimizálják. Csodálatos, ha szilárd alapokon dolgozhatsz, miközben úgy érzed, hogy feltöltődsz energiával, hogy elkötelezd magad a lázálmaid mellett. Használd ki ezt az újholdat arra, hogy átválogasd a prioritásaidat, és kiiktass mindent, ami nem feltétlenül szükséges. A kifinomult időbeosztás ápolása valójában mentális teret biztosíthat számodra ahhoz, hogy helyet csinálj izgalmasabb lehetőségeknek. Az időd az energiád, és ez egy nem megújuló erőforrás. Egyszerűen gondolkodj el azon, hogy „Hogyan kezelné a naplóját egy (kedvesebb) Wilhelmina Slater?”.

Miután átvetted az irányítást az időbeosztásod felett, a következő lépés a helyednek, konkrétan az íróasztalodnak a rendezése. Nem tudom, te hogy vagy vele, de az én íróasztalom tükrözi, hogy mennyire kaotikusan szétszórt lehet az elmém. Ennek eredményeképpen a tiszta és friss hely ideális vászon ahhoz, hogy a céljaim érdekében tett lépéseket tegyek. Egyszerű Feng Shui praktikákkal azonnal átalakíthatod az otthonodat, kevés vagy semmi költséggel – és képzeld, mit? Minden aláírható és kivitelezhető kevesebb, mint egy nap alatt. A Feng Shui egy olyan gyakorlat, amelynek célja, hogy átalakíts minden negatív „sha qi”-t, és pozitív energiát fogadj be otthonodba.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Az írott szó egy kötelék. És ez az újhold a Szűzben megerősíti, hogy mennyire értékeled és tiszteled a szavad megtartását. Ha azonban a határaid ingatagok, akkor ez egy 22-es csapdájába kerülhet. Túlságosan is könnyű összekapcsolni az önértékelésünket azzal a képességünkkel, hogy értékesnek „lássanak” bennünket. És ezt abból láthatjuk, hogy mennyire vállaljuk túlságosan a szolgálatot. Akár viszonozzátok, akár nem, akár nem ismeritek el. Gondoljunk csak arra, amikor túlfeszítettük a húrt egy projekt vagy személy mellett, és hogy utána mennyire kimerültnek éreztük magunkat. Mielőtt bárki másnak segítenél, győződj meg róla, hogy gondoskodónak, melegnek és figyelmesnek érzed magad. De ne feledd, hogy nem szégyen, ha élvezed, ahogyan másokkal törődsz; az intuitív érintésed önmagában is egy műalkotás.

Miután szívünket és lelkünket beleöntöttük a szándékainkba, az elhúzódó kérdés az, hogy meghatározzuk, hogyan határozzuk meg a siker paramétereit. Az összehasonlítás az öröm tolvaja, és döntő fontosságú, hogy a sikered ne attól függjön, hogyan látnak téged mások. Engedd meg magadnak a teret, hogy új szándékaidnak megfogalmazása során összegyűjtse saját adataid, hogy megértsd, mikor mennek jól a dolgok, és mikor vagy potenciálisan.

X