A telihold a Kosban erre a 4 csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással

Telihold idején a dolgok hajlamosak kicsit intenzívebbé válni. Olyan, mintha egy energiahullám gyűlt volna össze eddig a pontig, és most végre megtörik. És a káosszal együtt rengeteg kinyilatkoztatás is érkezik arról, hogy mi is történik most valójában az életedben.

A telihold akkor következik be, amikor a Hold, a belső világod ura, közvetlen szembenállást alkot a Nappal, a külső világod urával. Ahogy ez a két égitest szembenállást alkot, hajlamosak információkat felfedni egymásról, és elkerülhetetlenül mélyebb igazságokat tárnak fel önmagukról.

A közelgő telihold október 20-án 17:58-kor lesz a szenvedélyes, versengő és impulzív Kos jegyében. Ez azt jelenti, hogy a telihold komoly csapást mér. A Kos olyan csillagjegy, amely hajlandó harcolni azért, amiben hisz, és inkább közvetlenül szembesül a probléma forrásával, ahelyett, hogy kerülgetné azt. A Kos labilis, érzelmes és hihetetlenül dinamikus. Ez a telihold segíteni fog abban, hogy kiaknázd ennek a tűzjegynek az erejét.

Kos: Fogadd el, hogyan fejlődtél személyiségként

Ez a telihold neked szól, Kos. Ez a tranzit egybeeshet néhány nagy változással, amelyek többféleképpen is megnyilvánulhatnak. De végső soron olyan változást jelentenek, amely azt jelképezi, hogy te személyiségként hogyan fejlődtél. Senki sem marad sokáig ugyanaz, és ez nem baj, mert a stagnálás a növekedés ellentéte. Nyomd magad új magasságokba. Tudod, hogy akarod.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Rák: Érzékeli, milyen irányba halad a karriered

Ez a telihold nagy változásokat indíthat el a karrieredben. Ez teljesen más irányba terelheti a munkádat, de alapvetően a telihold arra késztet, hogy újragondold, amiért eddig olyan keményen dolgoztál. Mik a valódi ambícióid? Mit akarsz valójában elérni? Engedd el azt, amit szerinted el kell érned, és kezdj el arra koncentrálni, amitől úgy érzed, hogy azt csinálod, amire születtél.

Mérleg: Fedezd fel az igazságot a kapcsolataid mögött

Észreveheted, hogyan fejlődtek a kapcsolataid, amikor ez a telihold bekövetkezik. Sokat megtudhatsz arról, hogy ki vagy te mint partner, milyen kapcsolatot keresel, és hogyan választhatsz jobb embereket a kommunikációhoz. Te egy kapcsolat-orientált csillagjegy vagy, ezért ez a telihold különösen fontos a számodra. Amikor az emberek elmondják, hogy milyenek, higgy nekik.

Bak: Új betekintést nyerhetsz a magánéletedbe

Miközben ez a telihold zajlik, a színfalak mögött is sok minden történhet. A személyes életedre is kiterjed ennek a teliholdnak a hatása, ami azt jelenti, hogy megmutatja, mire van szükséged ahhoz, hogy igazán jól és biztonságban érezd magad. Ez a telihold arra inspirálhat, hogy visszatérj a gyökereidhez, újra kapcsolatba lépj a szeretteiddel, és rendezd át az életteredet. Ne becsüld alá ezeknek a dolgoknak az erejét.

Random Posts