Március 16-án a Vénusz elhagyja a Kos jegyet, és belép a Bika jegyébe, a földi lakhelyére, és arra hív minket, hogy lassítsunk, hangolódjunk rá, és földeljük a testünkbe. A Vénusz április 11-ig marad a Bikában.

A Bika jegyében a Vénusz befogadó, érzéki és művészi tulajdonságai felerősödnek. Amikor a szerelem istennője átvonul földi jegyén, arra ösztönöz minket, hogy kapcsolódjunk az érzékeinkhez, az élvezetekhez, valamint a bennünk és körülöttünk lévő szépséghez.

A Vénusz Bika jegyben való belépése leginkább azok számára fontos, akiknek a személyes helyzete fix jegyekben áll. Akiket leginkább érint ez a tranzit, azok nagyobb valószínűséggel tapasztalnak releváns változásokat az értékeikben, valamint a romantikus, pénzügyi és művészi életükben. A Vénusz Bikán átvezető útja arra inspirálhatja őket, hogy megszilárdítsák a kapcsolataik alapjait, olyan döntéseket hozzanak, amelyek javítják az anyagi biztonságukat, és olyan művészet létrehozásán dolgozzanak, amely hosszú távon is megállja a helyét.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X