Április 11-én a Vénusz elhagyja a Bikát és belép az Ikrek jegyébe, lehetőséget kínálva nekünk, hogy a szerelem és a kapcsolatok kíváncsi felfedezésének útjára induljunk, és arra ösztönözve minket, hogy minden kapcsolatunkat tanulási tapasztalatnak tekintsük.

Ez idő alatt lehetőségünk lesz arra, hogy felfedezzük a kapcsolatteremtés, a kapcsolatok érzékelésének, valamint szükségleteink, érzéseink és vágyaink másokkal való közlésének új módjait. A Vénusz május 7-ig marad az Ikrek jegyében.

A Vénusznak az Ikrek jegyen való áthaladása leginkább azok számára lesz fontos, akik olyan bolygókkal vagy fényszögekkel születtek, amelyek a Változó jegyekben állnak. Akiket személyesen érint ez a tranzit, jelentős változásokat tapasztalhatnak társadalmi köreikben, szerelmi életükben, értékrendjükben és anyagi helyzetükben. Lehetőségük lesz újrafogalmazni a kapcsolatokról alkotott felfogásukat, jobban tudatosítani a tudattalan elvárásokat és hiedelmeket, és átértékelni a megszokott kommunikációs mintákat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X