Szeptember 5-én, 12:05-kor a Vénusz elhagyja az Oroszlánt és belép a Szűzbe, ahol szeptember 29-ig marad. Ez a tranzit emlékeztet minket az önbecsülés és az önuralom fontosságára. Arra hív, hogy tudatosan döntsünk az energetikai mezőnk tisztán tartásáról, válogassunk abban, hogy mire fordítjuk a figyelmünket és az időnket, és gondosan válasszuk meg azokat az embereket, akikkel energiát osztunk meg, és akiket meghívunk az életünkbe.

A Szűznek köze van a megtisztuláshoz, de nem a patriarchális és vallási kondicionálás által létrehozott „tisztaság” természetellenes fogalmának való megfelelésre való törekvésként, hanem inkább az emésztési, tisztulási és megkülönböztetési folyamatokként, amelyek tudatosságunk és a testünkkel való kapcsolatunk elmélyítéséhez kapcsolódnak.

Ez a tranzit arra ösztönözhet bennünket, hogy a szokásosnál jobban értékeljük az egészségünket, hogy elengedjük azokat a szokásokat, amelyek nem szolgálnak minket, és hogy több időt és energiát fordítsunk olyan tevékenységekre és emberekre, amelyek támogatják a jólétünket, a gyógyulási utunkat és az önfejlesztő törekvéseinket

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X