Aktuális energiák, Október 18.: Az áldások sorban állnak előttetek

Nagyon keményen dolgoztál azon, hogy a körülötted lévő energiák olyanok legyenek, amilyeneket szeretnél, hogy a kitűzött célodnak megfelelő eredményeket érj el.

Legyen ez a megkönnyebbülés üzenete, hogy az, amiért olyan keményen dolgoztatok, a tiétek. Elvégeztétek a szükséges munkát, hogy bebizonyítsátok, hogy méltóak vagytok egy ilyen győzelemre és mindarra, ami ezzel jár. Lehet, hogy volt olyan időszak, amikor úgy érezted, hogy a világ nem a te oldaladon áll. Értsd meg, hogy a kemény munka, amit beletettél, biztosan meghozza az eredményeket, amelyeket látni szeretnél magadnak és szeretteidnek. Továbbra is tegyétek meg, ami szükséges ahhoz, hogy a körülöttetek lévő energia olyan legyen, amilyet szeretnétek.

Ne engedd, hogy a romboló vagy a negatív emberek addig a pontig piszkálják azt, amit szeretsz, hogy elkezded megkérdőjelezni a saját győzelmedet. Ez az az idő, amikor örülni kell, és tudnotok kell, hogy jó idők állnak előttetek, a viszályoktól való üdvözlendő megkönnyebbüléssel együtt. Ne lepődjetek meg annyira ezen a győzelmen. Ez olyasvalami, ami ettől függetlenül megtörtént volna. Az univerzum csak meg akart győződni arról, hogy tudjátok, hogyan maradjatok türelmesek, amíg az áldások sorban állnak. Lazítsatok és tudjátok, hogy a győzelem a tiétek.

#Megerősítés: Kegyesen elfogadom a győzelem pillanatait az életemben.

Random Posts