Aktuális energiák, Október 27., Én vagyok a megoldás minden problémámra

A Hold befolyása nyilvánvalóan világossá teszi számodra, hogy mit kell tenned azokban a helyzetekben, amelyek eddig aggodalmat okoztak neked.

Rajtad múlik, hogy megértsd, hogy éppen az a dolog, amit orvosolni szeretnél, a te kezed által gyógyulhat meg. Sokszor nem értjük meg, hogy a számunkra legsürgetőbb és legaggasztóbb helyzetek azok, amelyekre csak mi tartjuk a kezünkben a megoldást. Eljött az idő, hogy a szívedre hallgass, hogy mi az, amit legközelebb tenned kell annak érdekében, hogy enyhítsd a stresszt vagy az olyan helyzetből eredő bosszúságot, amely ahelyett, hogy előrevinne, magával húz.

Nincs okod arra, hogy továbbra is harcolj a változás magjai ellen, amelyeket az életedben elültettek. A probléma nagy része abból a növekedésből származik, amit magadban végzel és nem tudsz beilleszteni az életed régi aspektusaiba. Annyi negatívat kinőttél már, hogy eljött az idő, hogy alkalmazd a megtanult leckéket és használd őket. Ez a kártya egy folyamatban lévő átalakulást jelöl. Nem tudod meggyógyítani azt, amit nem érzel. Az a hely, ahol fájdalom volt, most megkapja a figyelmet, a fényt és a tudatosságot, ami szükséges az egyensúly helyreállításához és a seb szent bölcsességgé emeléséhez. Ez nem csak nektek ajándék, ha egyszer megosztjátok a világgal.

#Megerősítés: Én vagyok a megoldás minden problémámra.

Talán ezek is érdekelhetnek