Aktuális energiák, Szeptember 25.: Engedd el a régit, fogadd be az újat

Függetlenül attól, hogy mi történt az életedben, arra kérnek, hogy lépj az ismeretlenbe és engedd meg, hogy a végek, amelyeket talán nem akartál megtapasztalni, olyan kezdetekké váljanak, amilyenekről álmodtál

Lehetőség nyílik egy újrakezdésre, valamint arra, hogy szembenézzetek azokkal a félelmekkel, amelyek érzelmileg és mentálisan is túszként tartottak benneteket. Kali Ma azért van itt, hogy segítsen levágni azt, ami már nem szolgál téged, hogy az életed tele legyen új tapasztalatokkal és az út során megtanult leckékkel. Éppen az, ami a legjobban megijeszt minket, az az, amire most koncentrálnunk kellene. Van rá esély, hogy a dolgok nem is olyan ijesztőek, mint amilyennek tűnnek. Ez csak a megszokott dolgok eltávolítása és annak szükségessége, hogy elfogadjátok, amit az ismeretlen tartogat számotokra.

Bízzatok abban, hogy minden rendben van és a kezdet, amit elültettetek a szándék magvait csak azért, hogy biztosak legyetek benne, hogy virágzik, most itt van számotokra. Engedd el azt az igényt, hogy igazad legyen vagy tévedj bizonyos kérdésekkel kapcsolatban, amelyek megelőzik a principálisat. Tudod, mi a helyes a szívedben és tudod, mi a helytelen. Többé nem kell ragaszkodnod a fájdalmas helyzetekhez csak azért, mert nem akarod megtapasztalni a kellemetlen érzést, hogy nem tudod, mi vár rád. Ehelyett arra kérnek, hogy fogadjátok el az ismeretlent és bízzatok abban, hogy gyönyörű dolgok tartanak felétek.

#Megerősítés: Elengedem a régit és a megszokottat, hogy átöleljem az ismeretlent.

Talán ezek is érdekelhetnek