Aktuális energiák, Szeptember 29.: Új ajtók nyílnak meg

Itt az ideje, hogy elengedjétek azt, amihez egyszer már hozzászoktatok, és elinduljatok az új ajtó felé, amely most megnyílt előttetek.

Bízzatok abban, hogy az Univerzumnak megvan a maga isteni terve számotokra és jó úton jártok. A holdfogyatkozás kártya felszínre hozza az összes rejtett érzelmünket, gondolatainkat és érzéseinket. A holdfogyatkozás kártya egy energetikai kaput képvisel, amely lehetővé teszi, hogy a magasabb frekvenciák képesek legyenek hatni ránk. Ez egy nagyon pozitív változást jelenthet számotokra, ha megfogadjátok, amit tudtok és felhasználtok, hogy segítsen előre haladni. Ez az elmozdulás olyan sorsszerű eseményeket fog előidézni, amelyeknek meg kellett történniük. Nincs értelme a hátatok mögé nézni. Az az ajtó most bezárult és most arra löknek benneteket, hogy a felemelkedés egy magasabb szintjére fejlődjetek.

Olyan keményen dolgoztatok azért, hogy ezek a változások bekövetkezzenek az életetekben, ne tegyetek magatoknak rossz szolgálatot azzal, hogy nem válaszoljátok meg a sors hívását. Azzal, ami most feltárul előttetek, olyan tisztánlátással rendelkeztek, amivel a múltban nem rendelkeztetek ahhoz, hogy továbbléphessetek. Tisztázzátok, hogy mi az, amit a jövőtökben akartok magatoknak. Egy új dimenzió nyílik meg előttetek, amely az elmúlt három-hét év során befektetett kemény munka betetőzését fogja lezárni. Mosolyogjatok, a dolgok egyre jobbra fordulnak. Lehet, hogy végre magatok mögött hagytatok egy problémás vagy veszekedős időszakot az életetekben, hogy képesek legyéetek átölelni azt, ami most itt van.

#Megerősítés: Bízom abban, hogy a sorsszerű események, amelyek most zajlanak, pontosan oda vezetnek, ahová szántak.

Talán ezek is érdekelhetnek