Ikrek (május 22. – június 21.)

Sűrű lesz a napirended, de ez a legmélyebb szenvedélyeiddel is összeegyeztethető.

2021 december 28-tól kezdve nagy sikereket érhetsz el a karrieredben, és az azóta észrevett növekedés egyhamar nem fog lelassulni. Mivel a Jupiter továbbra is utat talál a 10. házadba, a közmegítélés és a szakma házába, új magasságokba juthatsz, és olyan magasságokba, amelyekről sosem gondoltad volna, hogy elérheted őket. Mivel azonban az első négy hónapban a Neptunusz a Jupiterrel kerül konjugációba, fontos lesz, hogy új törekvéseidnek prioritást és tisztánlátást adj, mivel a Neptunusz illuzórikus energiája gyakran befolyásolhatja az ítélőképességedet.

Amint a Jupiter május 10-én belép a Kosba, a látásmódod sokkal tisztábbá válik, és számos új szakmai törekvésedet a barátaid és szövetségeid felé irányítod. A csillagjegyek egyik legszocializáltabb jegyeként fontos, hogy a kapcsolataid ne kerüljenek háttérbe az újdonsült sikereid mellett, május 10. és július 28. között végre megtalálod a módját annak, hogy a kettőt ötvözd. A multitasking az egyik erősséged, így nem valószínű, hogy 2022-ben túlterhelt leszel a sűrű időbeosztásod miatt – sőt, valószínűleg jobban is szereted.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek "kicsit" féltékenyek a Plútóval szemben álló Hold idején, március 30-án

A legszerencsésebb nap 2022-ben az Ikrek számára: Május 30

Az elmúlt másfél év során egy sor napfogyatkozás rázta meg az identitásodat és a kapcsolataidat, de 2022 kedvező lehetőséget kínál arra, hogy teljesen elfogadd önmagad új és jobb változatát. Az erős újhold a te jegyedben, különösen május 30-án, az év egyik legszerencsésebb lehetőségét hozza el neked, hogy megvalósítsd a vágyaidat, és álmaidat valósággá tedd.

Ez az időszak kedvezően kapcsolódik a bőséges Jupiterhez és a cselekvésorientált Marshoz, ami szerencsét és motivációt hoz neked ahhoz, hogy személyes céljaidat mozgásba hozd.

Uralkodó bolygód, a Merkúr összeütközésbe kerül a Szaturnusszal, de harmonikus aspektusba kerül a misztikus Neptunusszal és az átalakító Plútóval is, ami erősíti az intuíciódat, és lehetővé teszi, hogy tisztábban lásd az álmaidat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X