A Nyilas-szezon közepén járunk, és az ünnepek még csak most kezdődnek. Újra kezdődnek a családi összejövetelek és a baráti összejövetelek.

Jól érezzük magunkat az életünkben annak ellenére, hogy a világ állapota már egyáltalán nem jó; de a következő időszakban semmi sem fog minket elkeseríteni, és sikerül reményt találnunk.

Sokan közülünk kikapcsolják a világ zaját, és remélhetőleg a következő néhány nap ezt a reményt, az összejöveteleket és az izgalmas tervek készítését hozza el.

A Neptunusz retrográd időszakának vége felé tartunk, aminek meg kell szabadítania minket a sötét gondolatoktól vagy rémálomszerű éjszakáktól, ha már átéltünk valami ilyesmit.

A Neptunusz a hét végén folytatja közvetlen tranzitját, és ez mentálisan felszabadító érzés lesz, így határozottan változást fogunk tapasztalni a javulás irányába.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 25-én

Az elkövetkező időszakban Hold-Nap fényszögünk is van, ami sok önbizalmat ad az életünkben.

A Hold-Merkúr trinus segít átvészelni mindezt, mivel különösen ez az asztrológiai tranzit segít értelmet adni mindannak, ami eddig nyugtalanított bennünket.

December 3-án a Hold-Vénusz trinus szerelmet és egészséget hoz.

Mindannyian részesülünk tehát egy jó, optimista időszakból és szép eseményekből, de a következő csillagjegyek különösen jól fogják érezni magukat:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X