Nyilas

Ennek a csillagjegynek a képviselője a leghétköznapibb helyzetekben is kiváló eredményekre számíthat, legyen szó nyereményjátékokról, versenyekről vagy bármilyen más, szerencsétől függő helyzetről. Még azokat is megáldja a sors ajándékokkal vagy pozitív eredményekkel, akik nem hisznek a szerencsében.

Az egészség ebben a hónapban is kiváló lesz. A Vénusz egész hónapban a Bak jegyében áll, és hát- és térdmasszázzsal tovább javíthatod közérzetedet. A spirituális gyógyítás december 11-től kivételesen hatékonynak tűnik számodra, mivel a Vénusz a spirituális bolygódon áll. Jelentős munkalehetőséget is jelenthet.

A szeretet továbbra is követni fog benneteket december 14-ig. Ezen a napon a Merkúr az Te második asztrológiai házadba, a pénz házába lép, amely a különböző üzenetek szinonimája. Az egyedülállókat a gazdagság és az anyagi ajándékok vonzzák majd. Üzleti partnerség vagy közös vállalkozás jöhet létre. Az egyedülállók a pénzügyi céljaik megvalósításával és a pénzügyeikben érintett emberekkel találnak szerelmi lehetőségeket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X