A 2021. november 4-i újhold jelentős változásokat és kihívásokat hoz magával.

A 2021. november 4-i újhold a Skorpióban az Uránusszal szemben áll. A 2021. novemberi újhold spirituális jelentése tehát a függetlenségért folytatott küzdelemhez kapcsolódik, amely az egyéniség, a tehetség és a személyiség felfedezésével és kifejezésével hozható összefüggésbe. A 2021. novemberi újhold szintén potenciális zűrzavart hoz, váratlan és hirtelen változásokkal, amelyekhez nehéz alkalmazkodni. De a nyitottság jó lehetőségeket kínálhat arra, hogy a zűrzavaros és bizonytalan időkben jobb utat találjunk az életben.

A 2021. november 4-i újhold asztrológiája

A november 4-i újhold, amely a Skorpió jegyében áll, szemben áll az Uránusszal. Észre fogunk venni egy nehéz aspektust, amely rendkívül erőteljes. Az újhold másik, de kevésbé fontos aspektusa a Merkúr és a Vénusz bolygók hatását érinti. Ennek a tranzitnak a szelíd és harmonikus hatása némileg enyhítheti az Uránusz előtt álló újhold változékony és kaotikus természetét.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek "kicsit" féltékenyek a Plútóval szemben álló Hold idején, március 30-án

Az újhold jelentősége 2021 novemberében

A Nap a Holddal együtt egy ciklus végét és egy újabb 28 napos ciklus kezdetét jelképezi. Élénkítő energiát és kezdeményezőkészséget kínál. De érzelmi egyensúlyt is hoz, nem indokolatlanul érzelmes vagy túl hideg és kiszámított, hanem pontosan úgy, ahogyan annak lennie kell, és ahogyan az hasznunkra válhat.

Ez tehát remek alkalom arra, hogy lerakjuk az új kezdet alapjait, új lapot nyissunk, vagy új projektbe kezdjünk. Képesek leszünk arra is, hogy megkérdőjelezzük régi szokásainkat, viselkedésmódjainkat és hiedelmeinket, miközben új és ötletes utakat keresünk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X