ASZTROLÓGIA: Jupiter, a nagy jótevő, szerencsét hoz a Bika, a Mérleg és a Nyilas életébe!

A 3 legszerencsésebb csillagjegy, amikor a Jupiter közvetlen tranzitban tér vissza – a Bika, a Mérleg és a Nyilas – A Jupiter hátráló mozgása 2021. október 18-án ért véget, és ahhoz, hogy megértsük, hogyan hozhat szerencsét egy ilyen tranzit, meg kell értenünk, hogy az összes hátráló bolygó közül a Jupiter a legjobb.

Amikor a Jupiter hátráló mozgásban van, az elménk kitágul, és még ha a cselekvés negatívnak is tűnik, a hátráló mozgásnak egyetlen igazi hátránya, hogy az elme kitágulásával valami sötétet áshatunk ki magunkból. Amikor a Jupiter egyenesbe kerül, az elménk tágul, de megszabadulhatunk bármilyen sötét bűbájtól is, amibe esetleg beleestünk, így ez a tranzit a megvilágosodást hozhatja el számunkra.

Bika (április 21 – május 21)

Tökéletes példája vagy annak, hogy az elmúlt hónapok során hogyan fejlődött az elméd, de ez idő alatt felfedeztél néhány olyan dolgot is magadról és az életről általában, amit talán “túl sok információnak” éreztél.

Sok időt töltöttél azzal a szörnyűséges lélekkereséssel, és mégis, ez a Jupiter retrográd tette azt, hogy egy helyben maradtál. Más szóval, falba ütköztél, és nem számít, hogy mennyit kutattál a lelkedben, nem tudtál továbblépni egy személyes kérdésben.

Nos, itt az ideje az áldásnak, mert az utolsó akadály is hamarosan elhárul. Most, hogy a retrográd végre kikerült az útból, úgy fogod érezni, mintha átszakadt volna a gát, és most minden, amit valaha is tudni akartál, gyorsan és nagyon szívesen jön, úgyhogy örülj!

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Mindig is kerested a nagyszerű ismerősöket, és a közelmúltban a Jupiter retrográd mozgásának köszönhetően az érdeklődési köröd is kibővült, bár kezdesz elgondolkodni azon, hogy vajon jó irányba halad-e ez.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Bár az életed nagyon izgalmassá vált, de drámával is jár, amit mindennél jobban utálsz, mert megzavarja az életed egyensúlyát. Az egyenes pályán járó Jupiter azonban visszaállítja a drámamentes létedet, és képes leszel arra, hogy ezt az energiát ismét a saját érdekeid felé fordítsd, megszabadulva a retrográd problémáktól.

Ezt nevezhetnéd nagy szerencsének is, hiszen hirtelen minden, amire eddig törekedtél, könnyen megy, és most, hogy az akadályok elhárultak, megfelelő irányba és pozitív hozzáállással folytathatod az életed.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Számodra a Jupiter retrográd csak a Jupiter előszele, minden jó a világodban. A te uralkodó bolygód, a Jupiter, az elme kitágulásának izgalmairól és borzongásáról szól.

A sötétséget és a fényt is megkapod, és a fény az, ami most utat tör magának a világodba, ahogy a tranzit egyenesbe kerül. Amin az elmúlt hónapokban dolgoztál, annak a sötét energiára volt szüksége ahhoz, hogy azzá váljon, ami ma, és most, hogy a Jupiter közvetlenül visszatér pályájára, itt a tökéletes alkalom, hogy befejezd az összes projektedet és újrakezdési tervedet.

Ez az időszak nagy szerencsét hoz számodra. Arról nem is beszélve, hogy hamarosan belépünk a Nyilas-szezonba (november-december), így most van itt a tökéletes alkalom. Számíts intenzív kreativitásra, tiszta gondolkodásra és arra, hogy könnyedén és méltóságteljesen tudod átadni az álláspontodat.

Random Posts