ASZTROLÓGIA: Nagy meglepetések a következő hetekben IKREK, SZŰZ, NYILAS és HALAK számára!

A november 4-i újhold 4 csillagjegy számára hoz jó dolgokat

Az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak számára izgalmas időszak következik! – Ha követed az asztrológiai híreket, akkor tudod, hogy hamarosan valami nagy dolog fog történni az égen. Néha úgy érezheted, hogy az Univerzum egy kicsit túl sokat tesz. De nem minden asztrológiai jelenség lesz nagy hatással rád. Lehetnek olyan időszakok, amikor észre sem veszed, mi történik az asztrológiában. Ha a novemberi újhold a Skorpióban idején a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozol, fellélegezhetsz, és várhatod, mi következik. Azonban csak azért, mert egyes jegyek, ebben az esetben a változó jegyek, nem érzik ennek az újholdnak a súlyát, még nem jelenti azt, hogy nem fogják érezni az energetikai hatását.

Ikrek (május 22. – június 21.): Megtanulod, hogy mindennap egészségesebb döntéseket hozz

A reggeli és az esti lefekvés időpontja közötti időszakban értsd meg, hogy minden napi döntésednek jelentősége van. A mindennapi rutinod sokféleképpen segíthet abban, hogy magasabbra nőjj, és az egészségesebb döntések meghozatala, legyenek azok bármilyen kicsik is, hosszú távon nagyot fognak érni.

Hagyd, hogy ez az újhold nagyobb önbizalmat adjon neked, és adj lehetőséget arra, hogy finomítsd a mindennapi tapasztalataidat, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az előtted álló időszak idejéből és energiájából.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek