ASZTROLÓGIA: Skorpió, Vízöntő és Halak – az Univerzum által védett csillagjegyek a következő időszakban!

3 csillagjegy, amelynek jót ígér a Merkúr retrográd átvonulása – a Skorpió, a Vízöntő és a Halak szülötteknek zökkenőmentes és könnyű tranzit -.

Jelöld be a naptáradba a Merkúr retrográd átvonulását 2021 őszén, ugyanis szeptember 27-én a kommunikáció és a gondolkodás bolygója belép a Mérleg jegyébe, és ott is marad október 18-ig. Ez a tranzit félreértéseket, félreértelmezéseket és a szavak kiforgatását fogja előidézni. Így a mostani retrográd időszak alatt úgy tűnhet, hogy a szavak sosem jönnek ki jól, vagy hogy szinte mindenkivel küszködünk az életünkben. Az sem jó ötlet, ha lízing- vagy hitelszerződéseket írunk alá.

Skorpió (október 23 – november 21)

Érezzük ezt a Merkúr retrográd tranzitot mély és személyes szinten. A spirituális fejlődés tizenkettedik háza aktiválódik ebben a tranzitban, ami felkavarja az élet természetfeletti részeit, például a tudatalattit. Ezért valószínű, hogy megtapasztalsz néhány megvilágosodási pillanatot az álmaiddal és a belső pszichéddel kapcsolatban.

Ennek ellenére ne félj álmodozni és romantikusan ábrándozni az életedről. Most van itt az ideális idő arra, hogy felfedezd a metafizikát, és álomnapló segítségével próbáld meg értelmezni az álmaidat. Fejezd ki magad a művészet és az írás segítségével, hogy jobban megértsd a vágyaidat, így egy lépéssel közelebb kerülsz a vágyaid teljesítéséhez.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Lehet, hogy ebben az időszakban nem szenvedsz robbanásszerű küzdelmektől vagy a külvilággal kapcsolatos félreértésektől, de az biztos, hogy rengeteg önreflexió vár rád. A Merkúr retrográd mozgása jelentős változásokat okoz abban a házban, amely a te személyes terjeszkedéseddel és filozófiáddal foglalkozik. Ezért ebben az időszakban gyakorolnod kell a megkülönböztető képességet, és meg kell próbálnod kizárni mások véleményét.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy esetében a Mérlegben lévő Újhold jelentős változásokhoz vezet

Úgy tűnhet, hogy ez a tranzit összeomlást okoz a filozófiádban, és ez nem a legjobb hely az ideológiáiban szilárdan kitartó, fix levegő jegyűeknek. Ez a tranzit azonban arra ösztönöz téged, hogy mélyebbre hatolj önmagadban, és új helyeket fedezz fel. Ugyanakkor arra is figyelmeztetnek, hogy a Merkúr retrográd jegye hírhedt arról, hogy rosszul kezeli az utazást, ezért bölcs dolog az irodalomban vagy bármi másban felfedezni, ami nem jár utazással.

Halak (február 19 – március 20)

A Merkúr retrográd mozgása lehetőséget ad arra, hogy ebben az időszakban számba vedd a pénzügyi és anyagi helyzetedet, valamint hogy változtatásokat hajts végre annak érdekében, hogy elérd azt a célt, amit szeretnél elérni pénzügyileg. Szeretsz álmodozni, és ha fényűző életmódra vágysz, használd ki ezt az időt arra, hogy megtaláld azokat az eszközöket, amelyekre szükséged van, hogy elérd ezeket a célokat.

Készíts olyan költségvetést, amely a személyes és a szakmai céljaid felé vezető úton tart téged. Ennek a retrográd időszaknak a végén tapintható módon fogod megcsapolni az erőforrásaidat, ezért most tedd a helyes dolgot, készítsd elő a “talajt”, hogy a tranzit végén megfelelően tudj cselekedni.

Talán ezek is érdekelhetnek