ASZTROLÓGIA: Varázslatos szeptember vége jön ennek a 4 csillagjegynek!

5 csillagjegy, amelyek számára varázslatos lesz a szeptember vége – Bika, Ikrek, Oroszlán és Szűz – Szeptember vége néhány nagyon fontos tranzitot hoz magával: szeptember 20.-án a Halakban járó telihold, szeptember 22.-én a Mérleg szezon kezdete, szeptember 27.-én pedig a Mérlegben járó Merkúr retrográd mozgása – olyan események, amelyek mindannyiunkra hatással lesznek. Bár a Merkúr retrográd mozgása intenzív helyzeteket és kihívásokat hozhat, néhány csillagjegyet a változás és az áldás új érzései miatt választottak ki.

Bika (április 21 – május 21)

Az évnek ebben az időszakában más dimenzióban vagy, és ez más érzés, mint ahogyan eddig azonosítottad magad. Többet fogsz érezni abból, amit mélyen legbelül már tudsz, és a szíved megtelik reménnyel és bizalommal. Most te lehetsz a szíved “mérnöke”, hogy helyrehozd azt, bármin is ment keresztül, hogy meggyógyítsd és felkészítsd arra, hogy újra igazán szeressen. A szerelem mosolyog rád a hónap végén, és varázslatos pillanatokban lesz részed a pároddal. A kapcsolatod új irányba fog elmozdulni, és más embernek fogod érezni magad. Ha nincs valakid, hagyd, hogy a szíved újra érezze a szeretetet, nyisd meg magad és add önmagad.

Válaszd azt is, hogy minden alkalommal, amikor intellektuálisan dolgozol valamin, az értelmet a szíved szűrőjén keresztül tedd át. Hozd ezt az adag szeretetet a racionalitásba, és minden úgy fog kijönni, ahogyan szeretnéd. Tehát ne azt próbáld megszerezni, amiről az elméd azt hiszi, hogy akarja, hanem azt, amiről a szíved tudja, hogy szüksége van rá. Manipulálhatod az életet, hogy most azt kapd, amit az elméd akar, de hosszú távon ez nem lesz a legjobb a lelkednek. Szakmai téren sok ajtó fog megnyílni előtted, és olyan lehetőségekhez jutsz, amelyekre nem is számítottál, és mindezt azért, mert sikerül megnyitnod a szívedet és elfogadnod az Univerzum ajándékait. Élvezd ezt a hónap végét, a lehető legszebb módon fog meglepni.

Ikrek (május 22 – június 21)

Ez az a pillanat, amire vártál, és most lépsz be az új életedbe. Úgy tűnik, nem tudod megakadályozni, hogy megtörténjen, és nem is szeretnéd, hogy megtörténjen. Eltökélt szándékod, hogy magad mögött hagyd a múltat, és izgatottan élvezd a jelent. Most lehetőséged van arra, hogy megváltoztasd magad és a körülötted élőket. Látod, hogy mit kell helyrehozni, és látod, hogy a megbocsátás hol változtathatja meg az emberiséget. Te vagy az a látnok, aki egy perc alatt több ezer követőt tud vonzani a zseniális szavaiddal. Használd bölcsen a tudásodat és a hatalmadat, és tedd azt, ami kiteljesít és boldoggá tesz.

Ezt már olvastad?
Melyik 4 csillagjegynek lesz a legnagyobb anyagi szerencséje októberben?

Tartsd magad most a legmagasabb szintű tudatossághoz, mert a hónap vége szakmailag is elhozza a régóta várt elismerést, így minden dicséretet, elismerést megkapsz a főnökeidtől és a kollégáidtól a munkádért. A szupererőd most fizetésemelést vagy valamilyen bónuszt hoz neked, sőt, akár új pozíciót is kaphatsz a munkahelyeden. Csináld a dolgokat a saját tempódban, ahogy eddig, és minden nagyszerű lesz számodra és az életed számára.

Oroszlán (július 22. – augusztus 22.)

Válaszd azt, hogy a mostanában átélt kihívásokat a spirituális fényed kiterjesztésének módjaként fogod fel. Ne ragadj le a szenvedésedben, és keresd a gyógyulás módját abból, ami még mindig bánt téged. A bátorság egy olyan szó, amelyet a szívedben kell tartanod, és minden reggel, amikor felébredsz, emlékezz a bátorságodra, a rugalmasságodra és a szenvedéseden keresztül ragyogó szépségedre. Legyetek hálásak azért, akik most vagytok, a szenvedés ellenére. Tegyetek meg mindent, amit tennetek kell, hogy pozitívak legyetek, mert ami rátok vár, az egy teljesen új kalandra indít benneteket, és ehhez a kalandhoz minden bátorságotokra szükségetek lesz. Engedjétek el tehát a szenvedést, hogy átölelhessétek az új életeteket.

Érzelmileg közelebb kerülsz az élettársadhoz, aki a legnehezebb időkben is támogatott téged, és most itt az ideje, hogy kimutasd a szereteted, és megmutasd neki, mennyit jelent neked. Ha egyedülálló vagy, a hónap vége ideális időszak lehet egy új kapcsolat kialakítására, ha úgy érzed, készen állsz rá. Pénzügyileg és szakmailag is jobbra fordulnak a dolgok a számodra, az elengedéssel és a múlt gyógyításával.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szeptember vége arról szól, hogy hogyan segítesz másoknak, és e segítség révén hogyan alakítod át magad hatalmas ugrásokkal. A bizalom fontos téma itt, különösen, ha többet adsz magadból, és ez vissza fog térni. Azt látják rajtad, amit megosztasz, és semmi sem veszik el. Ami rátok vár, az nem egy próba, hanem inkább egy ajándék számotokra. Szánj időt a dolgokra, tedd a dolgokat lépésről lépésre, és minden a helyére fog kerülni, ahogyan szeretnéd.

Ami az érzelmi oldalt illeti, beszélgess a partnereddel, nyílj meg neki, és meg fogod látni, milyen jó érzés kifejezni, verbalizálni és külsőleg kifejezni. Nézz magadra, és változtass. Itt az ideje, hogy javíts magadon, nincs többé rejtőzködés, nincs többé áldozattá válás, nincs többé zsibbadtság. Ha mindezt tudomásul vetted, készülj fel a munkára, mert több projekt nyílik meg előtted. Mondjon igent minden új lehetőségre. Bármi is jön most az utadba, az anyagi és pénzügyi növekedésedet is támogatni fogja.

Talán ezek is érdekelhetnek