A 2022-es év fontos, de kihívásokkal teli évnek ígérkezik. Az asztrológusok minden egyes csillagjegyhez adtak tanácsokat, hogy képviselőik minél gyorsabban elérjék a céljaikat, és elkerüljék az akadályokat.

Lehetséges, hogy ebben az évben sok helyzet, esemény és ember negatívan befolyásolja majd a hangulatunkat és a biomezőnket. A negatív energiát pozitív energiává alakító rituálé részben megoldja ezt a problémát. Az asztrológusok azt is tanácsolják, hogy 2022-ben többet pihenj, hogy elkerüld a teljes kiégést.

Kos

Bármilyen meggondolatlan lépés a Kosok életében ronthatja a hírnevüket, megfoszthatja őket a szerencsétől, a pénztől és az inspirációtól. A kockázatok is okozhatják, hogy egy majdnem elért cél egyszerűen megszűnik azzá válni. Annak érdekében, hogy céljaidat minél gyakrabban elérd, tudatosan kell cselekedned, és tanácsot kell kérned a szeretteidtől. Az asztrológusok speciális talizmánkövek használatát is javasolják. Általánosságban 2022 a legszorgalmasabb és legmódszeresebb emberek számára a lehetőségek időszaka, a Kos nem ilyen, de ha akarja, azzá válhat.

Bika

A Bika az egyik legelvtelenebb csillagjegy, aki bármit megtesz a célja érdekében. Ez a megközelítés 2022-ben nem releváns, mert a tigrisek szeretik az igazságosságot. Nem kell előre törekedni, mindent elpusztítva, ami az utadba kerül. Nemcsak az a fontos, hogy sok pénzt keressünk, hanem az is, hogy ember maradjunk, barátságokat tartsunk fenn, és ne szerezzünk új ellenségeket. A Bika emberek maguk választják meg fejlődésük útját, de az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy az alkotás, a szeretet, a kedvesség útját kövessék. Ez a jövőben biztosan kifizetődik, bár nem azonnal.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Ikrek

Az Ikrek embereknek jobb, ha idén gyakrabban hallgatnak az ösztöneikre – különösen tavasszal és az év végén. A csillagvédőik az ő oldalukon állnak, így a hatodik érzékük a legtöbb esetben helyesen fog működni. Igen, lesz jó néhány nehéz és ideges helyzet, amelyben az Ikrek elveszítheti a türelmét, de semmiképpen sem szabadna. Egyszerű technikák segíthetnek nekik megnyugodni azokban a pillanatokban, amikor a dolgok rosszul mennek. Ezeknek az embereknek van mire törekedniük, és ha még nincs céljuk, az éjszakai fényesség segít nekik megtalálni azt. Az Ikrek erőteljes motivációt találnak a Tigris évében.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X