Kos

A Kosoknak abba kellene hagyniuk a panaszkodást a sorsuk és a körülöttük lévő emberek miatt, mert a panaszkodás negatívra hangolja az elmét, és negatívan hat az egészségükre, elriasztja az új embereket, és tönkreteszi a hírnevüket. Az e jegyhez tartozó embereknek abba kellene hagyniuk azt is, hogy mindig azt gondolják, hogy nekik van igazuk. Ez nem jó szokás, amit mások utálnak. Áprilisban nagyon fontos, hogy a romantikus jellegű kapcsolatokban, a barátságokban és a munkakapcsolatokban egyensúlyban tartsák a fontosságukat. Saját magát kell előtérbe helyeznie, ugyanakkor nem szabad érzéketlenné és arrogánssá válnia.

Bika

A Bikák a hónap második felétől kezdve nyugtalanabbá válhatnak. Ezt jelezheti a március 20-án közelgő teljes napfogyatkozás, vagy a Vénusz energiakérdései. A szorongással is meg kell birkózniuk. Kerülniük kell az elhamarkodott cselekedeteket is, hogy ne teremtsenek újabb körülményeket a szorongáshoz és a stresszhez. Áprilisban tartsák be a szabályokat, legyenek óvatosabbak és bölcsebbek. Lehetséges, hogy valaki, aki közel áll önökhöz, nagyon fontos és hasznos tanácsokat tud adni  a szerelem vagy a pénzügyek terén. Nem kell figyelmen kívül hagyni a külső segítséget.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Ikrek

Az Ikreknek minden nap nyugodtnak kell lennie, és meg kell tisztítania az elméjét a rossz gondolatoktól. A meditáció képessége segít nekik ebben. Az agresszivitás, az aggódás és a hipochondria a boldogság három fő ellensége ezeknek az embereknek. El kell kezdeniük a változást belülről, önmaguk jobbá tételével. Áprilisban az asztrológusok szerint fontos, hogy újragondolják a megszokott problémák kezeléséhez való hozzáállásukat. A legértékesebb erőforrás az idő. Ez az, ami miatt az Ikrek embereknek a leginkább aggódniuk kell. A szakértők azt tanácsolják, hogy végezzenek könnyed házimunkát a ház körül, és keressenek új pozitív és inspiráló forrásokat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X