Bika

Néha-néha hitetlenkedve rázod a fejedt. Hogy lehettél ilyen szerencsés? Úgy érzed, hogy bár megfizetted az árát, most olyan jó helyen vagy, ami a szerelmet illeti, hogy alig hiszed el. De… ez igaz. Ennyire szerencsés vagy, és ezen a napon, 2023. augusztus 25-én a Hold-Vénusz tranzitja emlékeztet arra, hogy te vagy a legszerencsésebb mind közül.

A szerelmed az egyetlen dolog, amire számíthatsz az életedben, és ez ok az ünneplésre. Hihetetlen partnered van, akiben teljes szívedből hiszel, és bár nem „tökéletes” az életed, boldog vagy azzal, amid van, és minden rendben van a világodban. A jövő fényesnek látszik, és a Hold-Vénusz tranzit alatt úgy érzed, mintha az egész világ egy húron pendülne csak neked.

A mai nap boldog nap a szerelmi életedben.

Rák

Ami ma a legjobban mosolyogtat, az az, hogy nincs miért panaszkodnod. Nehéz elfogadnod, hogy néha a dolgok olyan jók, mint amilyennek látszanak, és ezen a napon, 2023. augusztus 25-én minden úgy van, „ahogy van”, és minden jó. A Hold-Vénusz tranzitja alatt te és a párod megtapasztaljátok a békét a kapcsolatotokban, amitől biztonságban érzitek magatokat.

Egyikőtök sem tűnik elégedetlennek semmivel, és senki sem ad hangot a rosszallásának. Jó érzés, hogy elfogadnak, és a romantikus partnered elfogad téged. Támogatják azt a személyt, aki vagy, anélkül, hogy azt sugallnák, hogy meg kell változnod. A mai napot a sok szeretetteljes nap közül az elsőnek látod.

A Hold-Vénusz tranzit jól áll neked, kedves Rák.

Sorpió

Végre van egy nap, amikor nem kell azon aggódnod, hogy mit gondol vagy mit csinál a partnered. Sőt, rájöttél, hogy meg kell szabadulnod a túlgondolkodástól, és meg is teszed! Ez az, ami 2023. augusztus 25-én, a Hold-Vénusz tranzit idején jön el hozzád. Végre rájössz, hogy nincs miért panaszkodnod a szerelmi életedben, így rajtad áll, hogy ne keress többé okot a panaszkodásra és a szomorkodásra.

Izgalmat – sőt, szédületes izgalmat – érzel, hogy „úgy tűnik, minden rendben van”. Szent ég, ez igaz. Ez azon ritka napok egyike, amikor süt a nap, és az egyetlen dolog, ami valóságosnak tűnik, az a szerelmetek és a reményetek kettőtök iránt. WOW, micsoda nap.

Engedd meg magadnak a szabadságot, hogy higgy benne, kedves Skorpió, mivel a Hold-Vénusz tranzit neked szól. Jól viseled!

X