Íme a horoszkópod 2022 augusztusára – Az augusztus tele van meglepetésekkel és sok intenzív tranzittal.

Kos (március 21. – április 20.)

Emlékszel, hányszor halogattál egy projektet, megígérve, hogy később nekilátsz? Nos, végre itt az ideje, hogy munkához lássunk. Légy produktív ebben a hónapban, és állíts fel fontossági sorrendet a feladataid között. Minden nap egy új lehetőség arra, hogy gazdagabb életet teremts, és új rutinokat alakíts ki, amelyek lehetővé teszik, hogy jobban vigyázz magadra.

Amint augusztus 24-én megkezdődik az Uránusz retrográd mozgása, a jelenlegi szükségleteid kielégítésére irányuló anyagi és pénzügyi változásokra fogsz összpontosítani.

Bika (április 21. – május 21.)

Az augusztus 11-i Vízöntő telihold alatt egy hatalmas mérföldkőhöz érkezel az életedben. A kreatív gondolkodás a barátaidba vetett bizalommal párosulva sokkal gyorsabban célba ér, mintha önállóan dolgoznál. A Szűz-szezon tökéletes alkalom arra, hogy visszahozz egy kis izgalmat az életedbe, nem kell, hogy minden csak munka legyen és semmi szórakozás!

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Szabadulj meg az elvárásoktól, és engedd, hogy az élet új kreatív ötletekkel és romantikus érdeklődési körökkel lepjen meg, amelyekre eddig talán nem is gondoltál.

Ikrek (május 22 – június 21)

Augusztusban a családi problémák feldolgozása és a tudatalattidat továbbra is súlyosan terhelő traumák feldolgozása lesz a fő feladatod. Itt az ideje, hogy lezárd a régi fejezeteket, és megerősítsd a családi kapcsolataidat, hogy egy pozitívabb jövő felé haladhass.

Az utazás is foglalkoztathat ebben a hónapban. Akár egy utazás terveit véglegesíted, akár jövőbeli kalandokról álmodozol, győződj meg róla, hogy készen áll egy lista, hogy a tervezés pontos legyen.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X