Az októberi tervezés során mindenképpen tartsd szem előtt a hónap legveszélyesebb napjait. Ez segít elkerülni a problémákat és az akadályokat az utad során, és a szerencsét a te oldaladon tartja.

Október 7. – A Vénusz a Nyilas jegyébe lép.

Ez egy nagyon fontos, de kedvezőtlen átmenet. A Tűz elem egyáltalán nem az, amire ennek a bolygónak szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát. Tény, hogy a Vénusz egy cseppet sem rendelkezik ezzel az elemmel, így veszélyes napnak nézünk elébe, és a következő néhány hétnek, amely november 4.-ig és az azt követő hetekig tart. Ez egy kihívásokkal teli időszak lesz a szeretteinkkel való kapcsolatok szempontjából, és ez egy olyan időszak is, amikor az emberek energiatartalékai nagyon gyorsan kimerülhetnek. Takarékoskodj az energiáddal, és nagyon óvatosan viselkedj vele.

Október 8. – Nap és Mars együttállás

A konjunkció nagyon veszélyes aspektus, különösen, ha a Nap is benne van. A Mars elbújik mögötte, erőteljes negatív hullámokat okozva. Ez legtöbbünk életére negatív hatással lesz. Sokan lesznek érzelmesek, agresszívek, és ezen a napon még a szeretteiknek sem hajlandóak engedményeket tenni. Rendkívül nehéz lesz közös nevezőt találni. Ez egy nagyon nehéz időszak lesz, és sajnos számunkra a következő nap meghosszabbítja ezt.

Október 9. – A Nap együttállásban a Merkúrral

Ezen a napon a Nap egy másik bolygóval – a Merkúrral – is együttállásban lesz. Ez egy belső konjunkció lesz, tehát a bolygó közvetlenül a mi fényességünk előtt lesz. Az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy ezen a napon ne utazzunk, és legyünk óvatosak a pénzünkkel. Emellett érdemes megjegyezni, hogy a Merkúr és a Mars is együttállásban lesz. Ez azt jelenti, hogy 9.-én október legveszélyesebb napja vár ránk. A negatív energia nagyon erős lesz. Tartsd nyitva a szemed, és ne kockáztasd a tekintélyed és hírneved.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek teljesen megváltozik az élete 2023 áprilisában

Október 20. – Telihold a Kosban

A múlt hónaphoz hasonlóan a telihold ebben a hónapban is a Kosban lesz. Ez a nap szinte pontosan megismétli az előző teliholdat. Sokunk számára a dolgok szétesnek. Másoknak bizonytalanságuk, megmagyarázhatatlan agressziójuk és intoleranciájuk lesz. A Tűz elem kibillenti a Holdat, téged és engem az egyensúlyból. Ez egy nagyon megterhelő munkanap lesz, és kétszeresen óvatosnak kell lennünk.

Október 30. – A Mars a Skorpióba lép

Ez az átmenet nagyon veszélyes lesz. Ha a Mérleg csak egy kevés zűrzavart is hoz, akkor a Skorpió szinte teljesen „kioltja” a Mars minden jó tulajdonságát. Például a motivációról lehet szó. A Skorpióban lévő bolygó nem lesz képes megadni nekünk a vágyat, hogy előre haladjunk. December 13.-ig valahogyan motiválnunk kell magunkat. Október 30.-a lesz a hónap leglustább napja. Ne várd el senkitől, akit ismersz, hogy hajlandó legyen betartani korábbi ígéreteit. Ne adj kölcsön pénzt senkinek ezen a napon.

X