Az 5 legveszélyesebb nap 2021 szeptemberében

Nem minden nap kedvező és pozitív. Néha történik valami, ami elrontja egy adott nap energiáját. A szakértők elmondják, melyik az öt legveszélyesebb szeptemberi nap.

Szeptember 10. – A Vénusz a Skorpióba lép.

A Vénusz ebben a csillagjegyben nem érzi magát a legjobban. Ez az átmenet megfosztja a bolygót teremtő erejétől. Az emberek nyűgösek és pontatlanok, gyengék és lusták lesznek. Ez különösen erős lesz 10.-én. Szeptember 10-én sokak tervei meghiúsulnak.

Szeptember 11. – A Hold perigeumban

A Hold a Skorpió jegyében emelkedve erősen megközelíti a Földet. Ez az állás rendkívül negatívan hat a hangulatunkra, a szerelmi szerencsénkre. A Skorpióban járó Hold valószínűleg fokozott féltékenységet, bizalmatlanságot vált ki. A nemrégiben kezdeményezett kapcsolatok megszakadhatnak. Ennek elkerülése érdekében az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ezen a napon a lehető legkevesebb időt töltsük együtt. 11.-én jobb, ha egyedül csinálsz valamit, anélkül, hogy a másik feled segítségét kérnéd, vagy bármilyen követeléssel élnél.

Szeptember 15. – A Mars a Mérlegbe lép

A Mars a Tűz, a Mérleg pedig a Levegő. Ez egy gyúlékony keverék, amely nemcsak szeptember 15.-én, hanem a következő másfél hónapban is negatív hatással lesz ránk. Nevezhetnénk a diszharmónia, az egyensúlytalanság napjának is. Az emberek keresni fogják a kockázatokat, és sokan közülünk egyszerűen elfelejtik a mértékletességet. A rossz szokások ezen a napon visszatérhetnek. Az asztrológusok úgy vélik, hogy szeptember 15.-én megnő a házasságtörés és a szerelmi háromszögek kialakulásának valószínűsége.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Szeptember 21. – Telihold a Kosban

A telihold önmagában nem könnyű időszak. A Hold szeptemberben ekkor a Kosban áll, ami nagyon veszélyes napot jelent. 21.-én a legjobb, ha nem lépsz ki a saját komfortzónádból. Fontos, hogy a legegyszerűbb dolgokat is kerüljük, vagy még jobb, ha csak pihenünk. A kedd kevés ember számára lesz szabadnap, ezért az asztrológusok azt javasolják, hogy ezen a napon kevésbé fáradjon el.

Szeptember 27.-én kezdődik a Merkúr retrográd mozgása.

A Merkúr retrográd mozgása mindannyiunk számára pénzügyi természetű problémákat ígér. Szeptember 27.-én és az azt követő 3 hétben a legjobb, ha nem vásárolunk drágán és meggondolatlanul. A Merkúr ellenkező irányba fordul a Mérlegben, így állandó felfelé és lefelé tartó spirálban vagyunk. Lehet, hogy szeptember 27.-én minden jót elfelejtünk. Kellemetlen emlékek és sérelmek kerülnek előtérbe.

Random Posts