Minden hónapot több olyan nap jellemez, amikor a bolygók nem kívánt helyzete okozhat némi nyugtalanságot. Szeptemberben a bolygók állása ismét általában megfordul, de így a csillagjegyeknek nem lesznek nagyobb nehézségeik. Az asztrológusok azonban óvatosságra intenek a következő a napokon.

Szeptember 10. – A Merkúr retrográd mozgása megkezdődik

A Merkúr ellentétes irányba mozog, így a karrier, az üzlet és a pénzügyek terén nagy a boldogtalanság kockázata. Ez október 2-ig tart, de különös figyelmet kell fordítanunk a kezdési időpontra, szeptember 10-re. Ekkor fontos, hogy ne vállalj pénzügyi kockázatot, és valószínűleg veszíteni fogsz. Egyébként, tekintettel arra, hogy a Merkúr a kommunikáció bolygója, a félreértések és valótlanságok nyilvánvalóak a következő időszakban. Csak ellenőrzött tények alapján higgy bármiben is. Az asztrológusok történelmileg arra figyelmeztetnek, hogy szeptember 10-én ne menjünk patáliázni.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Június 7., Harmónikus napunk lesz

Ezen a napon egy másik negatív konstelláció, a Halakban járó telihold is bekövetkezik. Fennáll a veszélye egy nem kívánt helyzetnek, amely családi kellemetlenséghez vezethet. A Halak számára ezen a napon nehéz lesz a munkájuknak szentelni magukat, és valamilyen megállapodásra jutni.

Szeptember 26. – Merkúr-Vénusz együttállás

Amikor ez a két bolygó együtt áll, azaz a Földdel egy oldalon áll, nagy nyugtalanságot okozhat az élet minden területén. Így azon a napon sok ember elveszíti a munkához és a szorgalomhoz való kedvét és akaratát. Emellett nagy az esélye az apátia és a depresszió kialakulásának.

X