Az egyes csillagjegyek legszerencsésebb napja 2022 március hónapjában

Kos (március 21. – április 19.)

Legszerencsésebb nap: Március 2

Ezen a napon az újhold a Halakban a te spirituális zónádba esik, ami arra késztet, hogy többet akarj magadnak és az életednek.

Ez lehetőséget biztosít számodra, hogy kapcsolatba lépj azzal, aki valójában vagy, és hogy milyen életet érzel a legjobban összehangolva.

Lehet, hogy szeretnél elvonulni a körülötted zajló eseményektől, hogy jobban kapcsolatba kerülj önmagaddal, de a csendben végre meghallhatod, hogy a lelked igazán mire hív.

Bika (április 20. – május 20.)

Legszerencsésebb nap: Március 23

Ahogy a Nap belép az álmaid és a képzeleted birodalmába, szeretnéd magadévá tenni azokat a régóta dédelgetett vágyaidat és kívánságaidat a jövőddel kapcsolatban.

Ez segít újra kapcsolatba lépni önmagad azon részeivel, amelyek általában túlságosan logikátlannak vagy erőltetettnek tűnnek ahhoz, hogy valósággá váljanak.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

A március arról szól, hogy képes leszel elszakadni attól, ami nyomaszt, ezért a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy kapcsolatba lépj az álmaiddal, hogy azok vezessenek előre.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Legszerencsésebb nap: Március 18

A Hold ma megvilágítja az otthonodat és a családi környezetedet, ami azt jelenti, hogy itt az ideje rendezni a dolgokat, mielőtt belevágnál az idei év bőségébe.

Arra kérnek, hogy fontold meg az egyensúlyt ezen a területen, legyen szó akár a karrieredről, akár a barátaidról, vagy akár a boldogságodról, itt az ideje, hogy összpontosíts arra, milyen otthoni életre van szükséged ahhoz, hogy a legjobban érezd magad, és aztán láss hozzá ennek a megteremtéséhez.

A csillagok valóban a te javadra állnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts