Az erő napjai 2022 januárjában

Az erős napok azok a napok, amikor szerencsések vagyunk, és amikor jobban érezzük magunkat, mint máskor. Ennek oka különböző események lehetnek. A szakértők megmondják, milyen szerencsés napok várnak ránk az év első hónapjában.

Január 1. – A tükördátum

01.01 egy fontos nap, amelyen sokan új dolgokban mosolyognak. Az év első napja jót tesz az üzletnek, ezért semmi negatív dolog ne vonja el a figyelmedet. Ha valamilyen üzlet nem kielégítő, ne csináld 2022 első napján.

Január 2. – A Merkúr a Vízöntőbe lép

Január 2-án a Merkúr a tizenegyedik házadba lép, és ott is marad január 25-ig. Ez a nap és a következő három hét kedvező lesz a munka, a vásárlás, a kommunikáció és az új ismeretségek kötése szempontjából. Szenteld ezt a napot a romantikának és a közös ügyeknek.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Január 3. és 4. – Maximális Quadrantid-áramlás

A Quadrantidák az év elejétől kezdve aktívak lesznek, de január 3-án és 4-én lesz a csúcspontjuk. Ez a csillagzápor nagyon erőteljes energiával rendelkezik. Asztrológiai szempontból az év harmadik és negyedik napja nagyon kedvező lesz bármilyen fontos ügy elindításához, a felgyülemlett problémák megoldásához.

Január 18 – Az Uránusz retrográd mozgásának vége

18-án a hosszú ideje bennünk felgyülemlett negatív energia hirtelen eltűnik. Ettől a naptól kezdve sokan közülünk képesek lesznek elengedni a múltat, és a jövőbe tekinteni. Az Uránusz segít nekünk tisztázni félelmeinket és komplexusainkat. A nap tele lesz kellemes balesetekkel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts