A 2023. májusi új fekete hold spirituális jelentése és asztrológiája egy minden eddiginél különlegesebb égi látványosságot tár elénk, és egy mélyreható kozmikus eseményre világít rá.

A titokzatosság csábító köpenyébe burkolózva az Új Fekete Hold különleges helyet foglal el az égi naptárban, csendes érkezése a csillagászokat és az asztrológusokat egyaránt magával ragadja. Az újhold a Bikában 2023. május 19-én lesz, és földelő rezgése lesz. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy újra egyensúlyba hozzuk lényünket, és újra a könnyedség állapotába kapcsolódjunk.

Az előző holdciklus kezdete óta sok mindenen mentünk keresztül, és most lehetőségünk van egy kis szusszanásra.

Ez a szünet lehetőséget biztosít számunkra, hogy összeszedjük a gondolatainkat és központba kerüljünk, de ezen újhold idején nagy erejű energia is átáramlik rajtunk, amely aktiválja a Napfonatcsakránkat, és arra hív, hogy újra kapcsolódjunk az erőnkhöz.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Az új fekete hold spirituális konnotációi mélyen gyökereznek az ősi kultúrákban, és még ma is sokakkal rezonálnak. Gyakran az újrakezdés szimbólumának tekintik, egy lehetőségnek arra, hogy tiszta lappal induljunk és újrakezdjük.

Az új fekete hold energiájának hasznosítása így a személyes átalakulás és növekedés erőteljes eszközeként szolgálhat.

Nézzük tehát, mit tartogat az idei fekete újhold a Bikában, rendben?

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X