Az ikerlángod figyelmen kívül hagy téged? Miért törénik ez és mit tehetsz ellene?

Valószínűleg a legtöbbeteket néha figyelmen kívül hagyta az ikerlángotok. Az ikerlángod, vagy egy másik személy, akit az ikerlángodnak tekintesz, nem ad esélyt arra, hogy jó barátságot vagy bármilyen más típusú köteléket alakíts ki vele. Mi azonban arról beszélünk, hogy figyelmen kívül hagynak téged, mivel láthatatlan vagy, sőt, mintha egyáltalán nem is léteznél.

Először is tartsd észben, hogy az ikertestvéred nem ignorál téged, hanem azt reméli, hogy a köztetek lévő tagadhatatlan kötelék eltűnik a tagadásban, hogy ne kelljen többet foglalkoznia vele.

A belső energia, amelyet kezelniük kell majd, valószínűleg olyan intim területeket nyit meg bennük, amelyek egy ideje zárva voltak, vagy olyan jól védték őket.

A másik izgalmas dolog, amikor az emberek tudatára ébrednek az ikerlángjuk szellemének, függetlenül attól, hogy menekülnek és próbálnak elmenekülni a kapcsolat elől, soha nem maradnak egyedül.

Amikor elérik az ikerlángjukat, de az nem válaszol, akkor abba kell hagyniuk a futást utána. Néha ez a semmibe vétel az ikerlángjuk részéről bántó, fájdalmas, kínos és megalázó lehet.

Úgy fogják érezni, mintha a legmélyebb részük elutasította volna őket, és még nagyobb fájdalmat fognak érezni. Azonban nem szabad elfelejteniük, hogy az érzelmeik kontrollálása sokkal jobb lesz számukra, mint minden más.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Általában az ilyen dolgok azért történnek, hogy az embereknek segítsenek felemelni az önbecsülésüket, vagy azt is lehetővé teszik számukra, hogy elérjenek egy bizonyos pontot, ami arra kényszeríti őket, hogy javítsák az értéküket és az önértékelésüket.

Az egyetlen módja annak, hogy az ikerlángjaik tiszteljék őket, az lesz, ha pusztán önmagukat tisztelik. Bár ez a világ minden egyes barátságára és kapcsolatára vonatkozhat, ha emelik az önbecsülésüket, az ikerlángjuknak is ugyanezt kell tennie. Sajnos a mellőzés minden ikerláng kapcsolat része, hiszen néha könnyebb lesz számukra, ha nem vesznek tudomást egymásról, ahelyett, hogy szembenéznének egymással és elmondanák az érzéseiket.

Rendkívül nagy kihívást jelenthet például, ha a partnered nem ismeri az igazi énedet, és minden, amit igazán szeretne, hogy megnyílj előtte, hogy még jobban megismerhessen téged.

Dolgoznod kell magadon, és gondoskodnod kell arról, hogy fejleszd a benned lévő energiát, amelyet általában a benned lévő fényként szoktak emlegetni.

Ha hagyod, hogy a belső energia vagy a fény is kivirágozzon és növekedjen, akkor ez olyasvalami lesz, amit az ikerlángodnak nem kell csodálnia, egyszerűen tudatában van annak, hogy ők csak egy darabkája valami tisztának és jónak.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Vannak emberek, akiket az ego vezet, ezért nem képesek tudatosságot építeni a mindennapi élet és a belső energia között. Az ego hatalmas szerepet játszhat abban, hogy az emberek milyen perspektívát látnak saját maguk számára, és hogyan fejlődnek az életük során.

Mindannyiunk útja hiteles, de vannak, akik meg fogják tanulni, hogy az egón messze túl létezik egy Univerzum. Amikor ez a növekedés megtörténik, ők is tudatára ébrednek a szellemnek, függetlenül attól, hogy készek-e elfogadni az ikerláng társukat vagy sem.

Ezért kell a partnerednek egy kis teret adnod, hogy először ő vezesse az útját. Engedd, hogy a benned lévő mély megbecsülés és szeretet növekedjen, függetlenül attól, hogy valaki elismeri-e ezeket az erőket benned vagy sem.

Emellett adj magadnak energiát, túl az egódon, sőt, túl a mindennapi érzelmeiden is. A benned lévő Univerzum az a hely, ahol a partnered ikerlángjának egyesülése és rezgései lakoznak. Kapcsolódj velük spirituális és magasabb szinten, mielőtt még túl késő lenne.

X