Az Oroszlán-szezon hihetetlen változást hoz minden csillagjegy heti horoszkópjában július 24-től

Kos

Mivel nem úgy látod a világot, mint néhány barátod, úgy érezheted, hogy egyedül vagy a gondolkodásoddal. Mégis Kos vagy, és kitartasz a céljaid mellett, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy egy sziget vagy, teljesen egyedül. Nem bánod, hogy egyedül vagy, de jobban örülnél, ha lennének körülötted haverok, akikkel megoszthatod az egészet. Egyedi álláspontod van, és ha annak van értelme számodra, akkor ragaszkodsz hozzá, jöjjön a pokol vagy a víz, ahogy mondani szokták.

Bika

A romantikus partnered ezen a héten próbára teszi a türelmedet, és bár valóban szereted és tiszteled ezt az embert, lehet egy-két pillanat, amikor azt hiszed, hogy egy téveszmés őrült. Ezen majd túlteszed magad, és szerencsére ők is túllépnek rajta. Ami a héten történik köztetek, az visszaesés és tanulság. A türelem vezet az utadon. Maradj kitartó.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 22-én, pénteken

Ikrek

Az újrakezdések rosszra fordulnak, és bár ez rossz hírnek hangzik, nem az, Ikrek. Ami ezen a héten történik, az az, hogy „véletlenül” elkövetsz egy hibát, amelyről hosszú távon kiderül, hogy jobb döntés volt – vagyis megment a harangszó. Nem számít, hogyan jutsz el odáig, sokkal jobban fogod érezni magad a döntés másik oldalán.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X