Az Oroszlán szezon már majdnem itt van és előhozza majd a belső rosszfiút

A szenvedélyes, reflektorfényt kedvelő Oroszlánok szezonja a hőmérséklet emelkedésével és a nyár szívének megérkezésével érkezik.

A Nap uralkodik az Oroszlán, a fix tűz jegyében, és arra ösztönöz, hogy ápold és magadévá tedd az önérzetedet, találj új utakat arra, hogy a világodat önkifejezéssel töltsd meg, kövesd az álmaidat, és gondolkodj proaktívan és optimistán. És persze, amikor a napok hosszúak és tele vannak meghitt, aranyló napfénnyel, és az a küldetésed, hogy a legtöbbet hozzad ki ebből az ünnepi, vidám évszakból a barátaiddal, a családoddal és a szerelmeddel, akkor ez egy kicsit könnyebben megy.

Bármit is szándékozol tenni július közepétől augusztus közepéig, a Nap átvonulása az Oroszlánon erősítheti a felhatalmazottságérzetedet, az önbizalmadat és a lendületedet. Ez az évnek az a szakasza, amikor úgy érezheted, hogy a reflektorfényben vagy, miközben rengeteg romantikus pillanatot is táplálhatsz. Íme minden, amit a 2023-as Oroszlán-szezonról tudni kell.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Szeptember 22., Jó híreket kapsz a távolból

Mikor kezdődik az Oroszlán-szezon?

Az Oroszlán-szezon 2023-ban július 22-én kezdődik és augusztus 23-án ér véget. Mivel az Oroszlán a romantika és az önkifejezés ötödik házához kapcsolódik, energiája felnagyíthatja a művészi impulzusokat és a szerelem, a luxus, a szórakozás és a dráma iránti vágyat – ideális esetben inkább a szórakoztató, mint a felkavaró fajtát. Mivel a hosszú nappalok és a csillagos éjszakák alatt ragyogóan süt a nap, ez az ideális időszak a gőzölgő randikhoz és a Gatsby-stílusú összejövetelekhez. Az Oroszlán-szezonban akkor vagyunk a legelégedettebbek, amikor megmutatjuk, mennyire törődünk és sütkérezünk a reflektorfényben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X