Rák

Az Újhold az Oroszlánban az, ami reménnyel tölt el, és az egyetlen probléma az, hogy szinte abban a pillanatban elveszíted ezt a reményt, amikor elkezdődik, és ez azért van, mert megszoktad, hogy kételkedsz önmagadban. Az Uránusz-átvonulás a Szaturnusszal szemben álló Holddal együtt feldobja ezt az önbizalomhiányt. Egyszerűen nem érzed úgy, hogy a legapróbb bátor tettekre is mernél vállalkozni, és miközben ez dühít téged magadra, talán nevetni is tudsz azon, hogy mennyire félsz.

Ez a kulcs, Rák; nevess magadon. Ami visszatart, az az, hogy mindent túl komolyan veszel, és persze minden „veszély” és „félelem”. Ha egyszer enyhítesz a komolyságodon, meglátod, hogy minden kisimul számodra 2023. augusztus 14-20. között.

Oroszlán

Ahogy az Oroszlán-időszakban kezd csökkeni az erőd, te is hasonlóan érzed magad annyiban, hogy hajlamos vagy azt hinni, hogy 2023. augusztus 14-20. között már nem vagy olyan fontos, mint amilyen talán csak a múlt héten voltál. Ez rendben van; megengedettek a kétségek pillanatai, de tegyél meg mindent, hogy ne ess a kétségbeesés gödrébe. Még mindig Oroszlán-szezon van, és még mindig van néhány napod, hogy úgy ragyogj, mint a Nap délben, ezért ne vetítsd ki a végzetet és a borúlátást egy olyan helyzetre, amely lehangoló kilátások nélkül is remekül működik.

Ha lehetséges, engedd be a jót, ami egy olyan tranzitból fakad, mint a Hold trinus Jupiter és a Hold szextil Vénusz, mivel ezek a tranzitok azért vannak itt, hogy emlékeztessenek arra, hogy minden rendben van veled. A jövő még nincs itt, ezért kerüld el, hogy durvának lásd. Hozza ki a legtöbbet a hétből, és ne feltételezzen semmit. Úgy, ahogy van, remekül boldogulsz.

Szűz

Bár ezen a héten a Nap és a Hold is az Uránusz négyzetébe kerül, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy „minden elveszett”. A hozzáállásod ezen a héten, 2023. augusztus 14. és 2023. augusztus 20. között felülmúlhatja a valóságot, és jót tenne magadnak, ha nem vennéd be azt a sok rettegést, amit elképzelsz magadról. Igen, lehet, hogy lesz néhány nehézség, de katasztrófára semmi sem utal, úgyhogy tégy magadnak egy szívességet, Szűz, és ne vetítsd előre a tragikus kimeneteleket.

Lehet, hogy ez a hét nem a „legjobb fizikai” heted, de ez könnyen orvosolható jobb étkezési szokásokkal és egy jó éjszakai alvással. Tudod, milyen az, ha nem alszol rendesen, ami az e heti „problémák” hátterében állhat.” Mivel a Hold a Neptunusszal szemben erősen befolyásol téged, nem lenne meglepő, ha alvásproblémáid lennének. Lazíts, lélegezz, és maradj távol a közösségi médiától lefekvés előtt … és minden rendben lesz.

X