Lelkünk életre ébred, ahogy a természet kivirágzik körülöttünk. Búcsút mondunk a fagyos télnek, és nyitott szívvel tekintünk a jövő minden lehetőségére. Nemcsak körülöttünk, hanem bennünk is minden változik. Megbirkózunk mindazzal, ami történt, és úgy döntünk, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat, hogy arra összpontosítsunk, ami igazán számít: a jelenre. A jelen pillanat szebb, mint valaha, és az Univerzum egyre több különleges meglepetést ígér nekünk.

Íme az Univerzum tanácsai minden csillagjegy számára 2023 tavaszára:

Kos

Most itt a lehetőség, hogy felfedezd, mi tesz téged boldoggá, ki vagy te, és mi a célod ebben a világban. Szabadulj meg a körülötted lévő zajoktól, és hallgass a lelkedre: mire van szüksége most? Mit akar a jelentől és a jövőtől? Válaszolj magadnak maximális őszinteséggel, és változtasd meg az életed.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Bika

Engedd meg a szívednek, hogy újra szeressen – és nem csak érzelmileg. Engedd meg a szívednek, hogy szeressen téged, hogy szeresse az életet, hogy szeresse a jelent és mindent, ami szép ebben a világban. Engedd meg a szívednek, hogy megmutassa, milyen szerencsés vagy.

Ikrek

Tárd szélesre a szárnyaidat, és repülj olyan magasra, amilyen magasra csak tudsz, építsd az álmaidat, és küzdj minden erőddel azért, hogy teljesüljenek. Ez az időszak izgalmas számodra, mert az Univerzum minden szinten segíti a fontos változásokat. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X