Ez most azt jelenti, hogy a saját ítélőképességed egy kicsit lazulni fog, és ebben az állapotban képes leszel előítéletek nélkül látni a dolgokat arról, hogy mi is az valójában. Más szóval, azok az emberek, akik miatt egykor rosszul érezted magad, és akikre nehezteltél, mert azt gondoltad, hogy nem akarják a javadat, talán már nem is azok, akiknek gondoltad őket, ami megnyitja a világodat az igaz szerelem megtalálásának lehetősége előtt is.

Bika

Szerencséd van, mert valami, ami évek óta visszatartott, hamarosan teljesen feloldódik. Ez lehet függőség, akár anyagoktól, akár bizonyos típusú emberektől, vagy akár a saját rossz viselkedésed feladásáról. Ez a retrográd együtt dolgozik veled, nem ellened, és belső munkaként fog megjelenni az életedben.

Olyan közel vagy a sikerhez oly sok területen, és az egyetlen dolog, ami visszatart attól, hogy valóban elérd a békét és a boldogságot, amit szeretnél és megérdemelsz, attól függ, hogy fel tudsz-e hagyni egy különösen kellemetlen szokással, amit egyébként szeretnél megszüntetni. Túl sokáig akartad, hogy távol legyen tőled, és a retrográd Jupiter olyan perspektívát ad, amely lehetővé teszi számodra, hogy meglásd a leggyorsabb és leghatékonyabb módját annak, hogy túllépj azon, ami visszatart és blokkol téged.

Most már a személyes sikerhez vezető úton vagy, és nem fordulsz vissza. A Jupiter vonzásának köszönhetően mostanra átlépted azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút. Minden, amit előre el tudsz képzelni, az a tiszta jövőkép, a tiszta élet, a sikeres munka és a képesség, hogy nemet mondj olyan embereknek, akik általában elvonják a figyelmedet a személyes célodtól, a sikertől és a boldogságtól.

Mérleg

Ha az az álmod, hogy végre megtaláld a megfelelő személyt, akivel meg akarod osztani az életedet, akkor a Jupiter retrográd időszakában erre nagyobb esélyed van, mint bármely más kozmikus esemény során ebben az évben. A Jupiter a tágulás bolygója, ami azt jelenti, hogy nyitott elmével és egyfajta látnoki képességgel rendelkezel, hogy a dolgokat sokféle nézőpontból lásd.

Ez most azt jelenti, hogy a saját ítélőképességed egy kicsit lazulni fog, és ebben az állapotban képes leszel előítéletek nélkül látni a dolgokat arról, hogy mi is az valójában. Más szóval, azok az emberek, akik miatt egykor rosszul érezted magad, és akikre nehezteltél, mert azt hitted, hogy nem azt akarják, ami neked jó, talán már nem is azok, akiknek gondoltad őket, ami megnyitja a világodat az igaz szerelem megtalálásának lehetősége előtt.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata romlani kezd március 26-tól kezdődően

Túl sok időt töltöttél a saját utadon, azt gondolva, hogy senki sem elég jó neked, ezért úgy döntöttél, hogy egyedül maradsz, még akkor is, ha kapcsolatban vagy, és ez nem helyes. A Jupiter felszabadítja benned azt az ítélkező természetedet, amely megakadályozza, hogy meglásd az emberekben a jót.

A következő hónapokban azt fogod tapasztalni, hogy az emberek jók, hogy van bennük potenciál, és hogy tudnak szeretetteljesek és nagylelkűek lenni. Nyisd meg a szíved a Jupiter retrográd és mindazok előtt, amiket hoz neked. És ha már ott vagy, maradj nyitott, ettől jobb lesz a világod.

Nyilas

A Jupiter a te uralkodó bolygód, és senki sem tudja nálad jobban, milyen intenzív lehet az élet, amikor a Jupiter retrográd, és a te esetedben ez hatalmas szerencsének fog tűnni. És még egyszer, tudjuk, hogy ez nem csak a „szerencsén” múlik, hanem azon, hogy mit teszel azzal az inspiráló lökéssel és energiával, amit ez a bolygó ad neked.

A következő néhány hónapban azt fogod észrevenni, hogy több pénz, több kreatív projekt, több szórakozás és több szerelem lesz az életedben. Így az élet nagyszerű mindabban, amit tartogat számotokra. Különösen, ha te született Nyilas vagy. A következő néhány hónapban elintézed az ügyeidet, és ez alatt azt értem, hogy ha van valamilyen fennálló tartozásod, akkor azt ki fogod fizetni.

Ha van egy kreatív alkotás, amit befejezetlenül hagytál, visszamész, hogy befejezd. Amit tenni fogsz, az egyben az utad megtisztításának művelete is, hogy azt tehesd, amit tenni akarsz, a bűntudat nélkül, amely állandóan stagnálásban és aggodalomban tart.

Lehet, hogy dühös vagy és félsz, mert a dolgok az életedben nem úgy alakultak, ahogy szeretted volna, annál is inkább hálásnak kell lenned, mert a Jupiter retrográd tranzitja segít elengedni azt, ami már nem szolgál téged. Szeptember kivételesen szerencsés hónap lesz számodra, készülj fel egy nagy adag pozitivitásra, mély kiteljesedésre és boldogságra.

X