Csillagjegyek, akiknek a szerelmi életben javulás történik február 10-én, pénteken

Mérleg

Végre egy nap, amikor csak úgy hátradőlhetsz, és magad mögött hagyhatod a gondjaidat. Semmi sem megy ma az idegeidre, és bár ezt olvasva talán kuncogni fogsz, de igaz: ma gyakorlatilag nem terhelnek problémák, és ha a szerelmi életedről van szó, ez olyan, mintha levennék a terhet. Te és a párod ma olyannyira jól kijöttök egymással, hogy a Nap-Hold teigon tökéletes példáját látjátok majd kettőtökben.

A kijönni is csak a kezdet, hiszen beszélgetéseitek könnyen inspirációvá alakulnak. Ne lepődj meg, ha a pároddal úgy döntötök, hogy itt az idő valami nagyszabású dologra, például egy utazás megtervezésére, hiszen a mai nap nagyon jó az utazási terveknek és az üzletnek is.

A Nap-Hold trinus minden pozitív gondolatot megvilágít, és hozzájárul a jóság megnyilvánulásához.

Skorpió

Minden, amire igazán vágysz, az egy kis szünet a munka nyűgeitől, az otthon fenntartásával járó felelősségektől és egy meleg kar, ahová esténként odabujhatsz, és tudod mit, kedves Skorpió? Az álmok valóra válnak, és mivel a kérésed nagyon egyszerű, az univerzum még könnyebben megadja neked, amire szükséged van.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ma a Nap a Holddal harmóniában van az oldaladon, és ez azt jelenti, hogy a nagyon egyszerű vágyaid könnyen teljesülnek, arról nem is beszélve, hogy a hangulatod fantasztikus, és amikor ilyen jól érzed magad, nem tudod megállni, hogy ez ne áradjon át a párodra.

Lehet, hogy a mai nap nem a szenvedély és a romantika végső napja, de az biztos, hogy nagyszerű nap lesz ahhoz, hogy tudd, hogy szeretnek, és hogy tudsz szeretni. Sok békés „adok-kapok” zajlik ma.

10 finom jelzés, hogy univerzum azt akarja, hogy együtt legyél valakivel

Halak

Az apró dolgok azok, amik neked tetszenek, kedves Halak, és már hiányzik, hogy hálásnak érezd magad azért, amit most természetesnek veszel. Ma kinyílik a szemed, és a Nap-Hold trinus miatt, amit látni fogsz, emlékezni fogsz arra, hogy mi mindenről maradtál le mindvégig. Te és a párod szoros kapcsolatban vagytok, de hagytátok, hogy a dolgok szétessenek az együtt töltött idő alatt.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Megszoktátok egymást, és bár ebben van jó, ott van az unalom csírája is. Igen, jó érzés az ismerősség, de neked, kedves Halak, hiányzott az izgalom – és ezt szeretnéd visszakapni.

Még akkor is, ha csak egy kis jelzést kapsz, hogy minden rendben van, és hogy a partnered teljesen tisztában van azzal, hogy mit szeretnél és mire van szükséged. Ma megkapod ezt a jelet, szerencsés vagy! A Nap-Hold trinussal a hátad mögött.

Miért lehet intő jel az intenzív szenvedély a kapcsolat elején?

X