Ikrek

A te csillagjegyedben álló első negyed Hold a növekedést és a gyógyulást jelzi, amelynek mélyebb szintű elismerésére ösztönöz. Az első negyedholdak segítenek elengedni a múltat vagy azt, ami visszatartott, és a te csillagjegyedben arról szól, hogy felismerd azokat a gondolatokat és hiedelmeket, amelyek nem szolgálnak téged az előrehaladásban.

Néhány hét múlva a Mars végre befejezi a csillagjegyedben való tartózkodását, ami azt jelenti, hogy valami körbeér, és az önmagaddal folytatott hosszas vita végre lezárul.

A mai nap esélyt ad arra, hogy megadd magadnak, amire szükséged van – még ha ez egyszerűen csak az engedélyt jelenti is, hogy továbblépj. Ahogy ezt az elfogadást és kegyelmet kiterjeszted magad felé, magabiztosabban fogod érezni, hogy a válaszok kezdenek feltárulni előtted.

Nyilas

Az Ikrek a testvérjegyedet és a romantikus kapcsolati ágazatodat képviseli. Ez az a szektor, ahol nagy akciókat és fejlődést láthattál tavaly nyár vége óta, amikor a Mars az Ikrekbe lépett.

Azóta küzdessz egy döntéssel, ami a szerelmi életedet illeti. Mivel a Mars a mozgást és a cselekvést jelképezi, ez azt jelenti, hogy lépéseket kell tenned egy új kapcsolat, egy nagyobb elköteleződés vagy akár egy meglévő kapcsolattól való eltávolodás felé. A mai első negyedhold arra kér, hogy kockáztasd meg a jövődet és a növekedésedet.

Nem juthatsz el semmi újdonsághoz, ha ott maradsz, ahol vagy, és bármennyire is vágysz az ismert stabilitására, ne felejtsd el, hogy a stabilitás önmagadból is fakadhat. Ha ez megtörténik, szabaddá válsz, és ez az, amire vágysz.

Halak

Nem titok, hogy te érzelmileg intuitív vízjegy vagy, de az is fontos, hogy az otthonod olyan legyen, amely tükrözi az igazságodat és vágyaidat. Tavaly nyár vége óta azon a fázison mentél keresztül, amikor újraértelmezted, mit jelent számodra az otthon, és ebben a folyamatban azt is kitaláltad, hogy a romantikus kapcsolatod hova tartozik ebbe a körbe.

Az otthon nem mindig a szerelmeddel közös tér, de ha mégis, az óhatatlanul megváltoztatja a kapcsolatot. Mivel a Mars az Ikrek jegyében az elmúlt hat hónapban aktiválta ezeket a témákat, a mai első negyedévi holdtöltés némi nagyon is szükséges tisztánlátást biztosít ahhoz, hogy arra összpontosíts, amit szeretnél, és így többet teremthess belőle.

Néha nem mindig nyilvánvaló vagy könnyű elengedni a múltat, máskor pedig ijesztő is lehet, de azzal, hogy elengeded az életednek ezt a részét, sokkal többet is teremtesz abból, amit szeretnél.

X