Bak

Kedves Bak, a mai nap alkalmas arra, hogy a családoddal töltsd az időt, és hagyd, hogy a szíved szabadon szárnyaljon. Ha vannak gyerekeid, megoszthatod velük ezt a jó energiát, ha elviszed őket a parkba vagy a helyi sportpályára. Másoknak ez az energia bepillantást enged a jövőjükbe, és ez tetszeni fog nekik.

A Hold a Skorpióban, a Szaturnusz trigonjával a Halak jegyében remekül alkalmas arra, hogy olyan dolgoknak hódolj, amelyek örömet és békét hoznak neked, még akkor is, ha a világ többi része unalmasnak vagy furcsának találja őket. Némelyikőtöknek a munkájában való elmélyülés okozza a legnagyobb örömet.

Most kevésbé kell munkamániásnak lenned, sokkal inkább olyan életmódot kell folytatnod, amelyet helyesnek érzel. Mások azt csinálnak, amit akarnak. Néhányan közületek szellemileg is felélénkülnek ettől az energiától. Játsszatok sakkot vagy bármi mást, ami tetszik nektek. Úgy tűnik, a szerencse ma mellettetek lesz, függetlenül az élet által támasztott kihívásoktól.

Rák

Az a személy, akit életünk hátralévő részére választunk, gyakran meghatározza életünk minőségét. Ma szembesülsz ezzel a kérdéssel, kedves Rák. Lehet, hogy egy meglepő gesztus miatt, amit valaki tesz. Azért is lehet, mert úgy döntöttél, hogy befektetsz annak a cégnek a részvényeibe, ahol dolgozol.

A Rák jegyben álló Juno trinusban áll a Holddal és fényszögben az Uránusszal, ezért azon kapod magad, hogy értékeled (és alaposan megvizsgálod) azokat az embereket, akik a belső körödben vannak. Néhányan rájöttök, hogy a mondás, miszerint „annak az öt embernek az átlaga vagy, akikkel körülveszed magad” nem áll túl jól számotokra.

Lehet, hogy ez rendben volt, amikor fiatal és gondtalan voltál, de mostanra már halmozódnak a következmények. Nem a jó értelemben. Mindez siváran hangozhat, de néha a legjobb dolog, ami történhet velünk, az a hirtelen felismerés, hogy értékelnünk kell az életünket, mielőtt kigyullad a kuka. Sokaknak az intuíciója áll e lökés mögött. Ne utasítsátok el.

Halak

Kedves Halak, a napodat nagyban befolyásolja majd a spiritualitás. Ez lehet egy barátod miatt, akivel véletlenül összefutsz, de lehet azért is, mert visszatekintesz a múltadra, és rájössz, hogy mostanra már messzire jutottál. Ezért a Neptunusz trigonja, Nap és a Juno felel.

A Plútó, a Neptunusz és a Szaturnusz ebben az időszakban retrográd. Ez a belső dolgokra való komoly összpontosítás. Halak lévén, nem tudod elkerülni ezeknek a külső bolygóknak a kozmikus hatásait. Közelebbről érzed őket, mint a legtöbb más csillagjegy. Egyesek ezt átoknak neveznék, de nem véletlenül vagy ezen a listán ma.

Itt az ideje, hogy megkérdezd magadtól, nem tettél-e túl sokat mindenki másért, és túl keveset magadért. Nem önzőség a saját jólétedre gondolni. Mit szólnának a szeretteid, ha hirtelen megbetegednél vagy kihasználnának, mert nem tiszteled és törődsz magaddal eléggé ahhoz, hogy odafigyelj rájuk? A Halakban álló Szaturnusz nem könnyű úr, akit meg kell békíteni, de ezek a kérdések csak megkönnyítik számodra a továbblépést.

X