Vízöntő

Annyi időt szánj arra, hogy levegőhöz juss, amennyire csak szükséged van. Mivel a Szaturnusz nemrég lépett ki a csillagjegyedből, még mindig feldolgozod és hozzászoksz ehhez az új világhoz, ami most létezik. A Szaturnusz segített a gyógyulásban, lebontotta az életedet még mindig uraló hiedelmeket, és arra ösztönzött, hogy lépj a nagyobb igazság és gyógyulás felé. Mivel a Halakba, az általad értékelt szektorba került, továbbra is sok témát fogsz látni, amelyek elmélyülnek, nagyobb elkötelezettséget és stabilitást találsz az életedben.

Ma, amikor a Szaturnusz a Vénusz fényszögét alkotja, azt látjátok, hogy el kell kezdenetek beszélni arról, hogy mit szeretnétek megteremteni a jövőtök számára.

Ahogy elkezdesz beszélgetni, elkezdheted azt is összeszőni, hogy mi lehetséges az álmaiddal. Amikor bízol a belső körödben lévőkben, hogy támogatnak és veled együtt építkeznek, te is kényszerítő és isteni helyzetben állsz. A Vízöntő Hold segít az érzelmeidet megcsapolni, lehetővé téve, hogy a szokásosnál lágyabb és érzékenyebb legyél, míg a Mars ma nagyszerű lehetőségeket hozhat az életedbe az örömre. Néha meg kell küzdened azért, ami a legfontosabb, de a határokról van szó, hogy megvédd azt, amit már megteremtettél mások számára.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X