Vízöntő

Annyi időt szánj arra, hogy levegőhöz juss, amennyire csak szükséged van. Mivel a Szaturnusz nemrég lépett ki a csillagjegyedből, még mindig feldolgozod és hozzászoksz ehhez az új világhoz, ami most létezik. A Szaturnusz segített a gyógyulásban, lebontotta az életedet még mindig uraló hiedelmeket, és arra ösztönzött, hogy lépj a nagyobb igazság és gyógyulás felé. Mivel a Halakba, az általad értékelt szektorba került, továbbra is sok témát fogsz látni, amelyek elmélyülnek, nagyobb elkötelezettséget és stabilitást találsz az életedben.

Ma, amikor a Szaturnusz a Vénusz fényszögét alkotja, azt látjátok, hogy el kell kezdenetek beszélni arról, hogy mit szeretnétek megteremteni a jövőtök számára.

Ahogy elkezdesz beszélgetni, elkezdheted azt is összeszőni, hogy mi lehetséges az álmaiddal. Amikor bízol a belső körödben lévőkben, hogy támogatnak és veled együtt építkeznek, te is kényszerítő és isteni helyzetben állsz. A Vízöntő Hold segít az érzelmeidet megcsapolni, lehetővé téve, hogy a szokásosnál lágyabb és érzékenyebb legyél, míg a Mars ma nagyszerű lehetőségeket hozhat az életedbe az örömre. Néha meg kell küzdened azért, ami a legfontosabb, de a határokról van szó, hogy megvédd azt, amit már megteremtettél mások számára.

Halak

A Vízöntő Hold ma a tudatalattidon keresztül halad, segít abban, hogy nagyobb békét és elfogadást találj az érzéseiddel, sőt mások érzéseivel is. Feldolgozod és eldöntöd, hogy mit akarsz, ahelyett, hogy csak mások terveihez ragaszkodnál. Észrevehetsz néhány hasonlóságot vagy múltbéli érzést, amelyek újra felszínre törnek. Ez nem egy újabb lecke, hanem egy lehetőség, hogy meglásd, mennyit fejlődtél.

A Szaturnusz most a következő három évben a te csillagjegyedben áll, ami azt jelenti, hogy sokkal komolyabban fogsz foglalkozni az álmaid megteremtésével. A kommunikációs szektorod ma aktív a Szaturnusz miatt, így ma lehetőséged nyílik arra, hogy néhány fontos beszélgetést kezdeményezz a szenvedélyeiddel kapcsolatban.

Ez inkább párkapcsolati jellegű lesz, mivel az Ikrekben járó Mars még mindig az otthonod és a családod egy fontos szakaszát zárja le. Minél inkább elismered, hogy milyen mélyen fejlődtél, annál inkább magadhoz ölelheted ezt az új énedet.

Bika

Most, hogy a Vénusz a te csillagjegyedben áll, nagyobb biztonságban érzed magad, ami lehetővé teszi, hogy másképp gondolkodj a kapcsolataidról. Inkább arra koncentrálsz, hogy élvezd azt, amid van, ahelyett, hogy továbbmennél és megpróbálnál valami újat találni vagy létrehozni.

Ha az utóbbi időben küzdelmek vagy kihívások voltak, a mai nap csodálatos alkalom lehet arra, hogy randevúzni menj, vagy teret adj a minőségi együttlétnek. Az önmagaddal való kapcsolatod és a mások megítélése közötti témák felülvizsgálata elkezdődhet.

Itt az alkalom, hogy még mélyebben az igazságodból élj, és emlékezz arra, hogy nem az számít, hogyan néz ki, hanem csak az, hogy milyen érzés.

X