Rák

Kedves Rák, az élet mostanában felgyorsul számodra. Úszol az árral, és megragadod a nyereményt. Még ha félsz is, hogy nem tudsz lépést tartani, megtalálod az erőt, hogy ne hagyd, hogy a világ eléd szaladjon. Azért szerepelsz a legjobb horoszkóp listáján, mert megvan benned az erő, hogy a szárnyainál fogva ragadd meg a sorsot, és kényszerítsd, hogy a te akaratodat teljesítse.

A Vénusz-Hold trinus ma a sarkadban van. Mivel mindkettő tűz jegyben áll, fontos lecke vár rád. Egy lecke, amely arról szól, hogy tanulj azoktól, akikről úgy gondolod, hogy alattad állnak, vagy akik első pillantásra nevetségesnek tűnnek. Képes leszel megmondani, hogy valóban nevetségesek-e vagy sem, tudni fogod, mikor vagy egyszerűen csak ítélkező, és bölcsen kiigazíthatod a nézőpontodat.

Ha úgy érzed, hogy hívást érzel, beszélj azokkal az emberekkel, akik most valóban a legfontosabbak számodra, és kérdezd meg az ő nézőpontjukat arról, ami esetleg zavar téged. Akár könyveket is olvashatsz vagy podcastokat hallgathatsz, amelyek ugyanebben segítenek. Csak ne feledd: tanácsot kérni nem jelenti azt, hogy követned kell, ha nem értesz egyet a tanáccsal. Tehát ne érezd magad nyomás alatt, hogy ellenkezz azzal, amit helyesnek érzel. A beszélgetés során így is meglátod a történet olyan aspektusait, amelyeket egyébként talán figyelmen kívül hagytál volna.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek nagyszerű híreket kapnak 2023. december 5-én

Bika

Kedves Bika, a mai nap alkalmas arra, hogy alaposabban megvizsgáld a költségvetésedet és a pénzügyeidet. Többet költöttél, mint amennyi a bankszámládra érkezik? Ha igen, akkor meg tudod mondani, hogy megéri-e a kockázat a befektetést. Ha vállalkozó vagy üzlettulajdonos vagy, a válasz lehet, hogy igen. Ami neked beválik, az másnak nem biztos… Használd ki ezt az időt arra, hogy megtanuld azokat a pénzügyi alapelveket, amelyek örökzöldek, és a pénzzel kapcsolatban időtől, naptól és évtől függetlenül alkalmazandók.

Az Uránusz-Plútó trinus ma a sarkadban áll. Barátkozz olyan emberekkel, akik megtanítanak a fejlődésre, miközben nem nézik el a negatív viselkedést és a rossz döntéseket. A megfelelő baráti kör segíthet abban, hogy bátran állj ki a megpróbáltatásokkal szemben. Büszke leszel arra, aki vagy, amikor a tükörbe nézel, és nem fogsz szégyenkezve meghátrálni. Akinek jó az önbecsülése, azt az élet leckéi varázslatos intenzitásra és bölcsességre tanítják.

Továbbá, ha úgy érzitek, hogy erre hívást kaptatok, ma tegyetek egy jótékony cselekedetet, bármilyen módon, ami nektek megfelel. Adományozhattok élelmiszercsomagokat a rászorulóknak, oszthattok írószereket hátrányos helyzetű diákoknak, vagy adhattok vizet kóbor kutyáknak. És ha a barátaid is csatlakozni szeretnének hozzád, még jobb!

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

Bak

Kedves Bak, ma megvilágosodást kapsz. Vigyázz! Néhányan közületek várakozás közben, egy nyilvános helyen, idegenekkel körülvéve váratlanul érnek majd titeket. Mások egy ismerőstől kapnak majd egy bölcsességdarabkát (még ha nem is kérték). Néhányan talán még egy olyan film nézése közben is megvilágosodásra bukkannak, amelyről azt hitték, hogy tele van pofonegyszerű humorral és semmi tartalommal! Figyeljetek oda, amikor ez történik, és jegyezzétek fel a felismerést, nehogy elfelejtsétek.

Az Északi Csomópont a Kosban ebben az időben négyszöget alkot a Bakkal. Ez általában végzetet és katasztrófát jelent, de nem ma. Ma ez az energia azért van itt, hogy támogassa az új helyekre és pozíciókba való belépésedet, különösen, ha nemrég előléptettek, és még nem érezted jól magad az új szerepben.

A mai nap arra is jó, hogy a kreatív oldaladat előtérbe helyezd. Ennek hódolhatsz egy hobbi vagy mellékprojekt révén, vagy átrendezheted a bútorokat a házadban. A megszokottól eltérő ételek főzése is javallott azok számára, akik szeretnek kísérletezni a konyhában.

X