Bika

Megtanultad, hogy a pozitív energia és a pozitív gondolkodás ragályos; ezt már egy ideje gyakorolod, és most ez kezd növekedni. Azzá a személyiséggé váltál, akit nem lehet lenyomni.

Kedvességed és fantasztikus modorod olyan életet teremtett számodra, amit kellemes élni, és ennek köszönhetően olyan társat vonzottál magadhoz, aki maga a puszta boldogság – úgy érzed, mintha ő lenne a lelki társad és az élettársad.

Ezen a napon abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a Hold trigonja a Jupiterrel még inkább felerősíti ezeket az érzéseket, és mivel Valentin-nap van, te és a partnered nem ismertek határokat a szerelmetekben. Nagyon sok jó dolog vár rád ma, kedves Bika, és biztos, hogy gyönyörűen fogod érezni magad ma este. Tartsd meg a jó hangulatot, hiszen ez az életmód úgy tűnik, tökéletesen illik hozzád.

Skorpió

Skorpió szenvedélyeid ma lehetőséget kapnak arra, hogy teljes mértékben kibontakozzanak, mivel a szerelem eláraszt, és boldogabbnak érzed magad, mint… hónapok óta.

A mai nap nagyon különleges, és nagyon jól reagálsz rá, főként azért, mert szinte lehetetlen ellenállni a Hold-Jupiterrel alkotott pozitív varázsának, amely a megfelelő időben a megfelelő helyre juttat a megfelelő emberrel… azzal, akit szeretsz és imádsz.

Ma van Valentin-nap, és bár lehet, hogy lázadsz a „kereskedelmi ünnepek” ellen, vagy óvakodsz tőlük, a mai nap meggyengíti az elhatározásodat, hogy bármi ellen „anti” legyél, és így a mai pozitív energia meleg ölelésébe kerülsz. És az energia itt a kulcsszó; ma több energiád lesz, mint valaha, és mindez egy csodálatos élményre lesz alkalmas a romantikus partnereddel.

Halak

Ma a szerelem áramlik, mivel a Hold a Jupiterrel vezeti az utat, és te ott vagy mindenben. Soha nem habozol cselekedni, ha a szerelem kopogtat az ajtódon, és ez lényegében azt jelenti, hogy még ha tegnap rossz kedved is volt, mivel a partnered ma olyan jó hangulatban van, készségesen felpattansz a pozitív vonatra, hogy csatlakozz hozzá.

Ma csak azt akarod, amit eddig is bőségesen kaptál: szeretetet, édes szeretetet. És régóta esedékes is! Nem mintha a szerelmi életedben valódi problémák lennének, de…, jól jönne egy nap tiszta romantika.

Az, hogy éppen Valentin-napra esik, szerencsés véletlen, de ez nem jelent neked túl sokat. Ami viszont mindent jelent neked, az az, hogy a partnered mindent megad neked, amire csak vágysz, és még az is lehet, hogy örömkönnyeket fogsz hullatni, mert valamit mondani fog neked… ma.

X