Szűz

Lélegezz be minden lehetségeset, és hagyd, hogy álmaid reménye magával ragadjon. Mivel az Uránusz a Bikában jár, a mai nap a jövőd reményhídját teremti meg; itt az ideje, hogy megragadd a kínálkozó lehetőségeket. Míg eddig mértéktartó voltál, gyakoroltad, hogy a pillanatban légy, és megengedted magadnak, hogy álmodozz arról, hogy merre menj, a mai nap mindkettőt lehetővé teszi számodra. Egyszerre álmodhatsz és engedheted meg magadnak a pillanatnak való átadás békéjét. Továbbra is dolgozhatsz azon, amit el akarsz érni, és elégedett lehetsz azzal, amid van.

Soha nem szabad úgy érezned, hogy vagy-vagy. Nem kell nyomorultul érezned magad ahhoz, hogy változtass. Ahogy a Nap és a Jupiter segít elmélyíteni az életeddel való kapcsolatodat, és még csodálatosabbá alakítani azt, meglátod, hogy mindig az örömöd és a szereteted lesz a legnagyobb katalizátor. Néha annyira beleragadhatsz a dolgokba, mindig rosszul mennek, hogy nem hagyod magad meglátni, amikor jól sikerültek. De ez a befogadáson múlik. Ahhoz, hogy ezt megértsd, beismerheted, hogy most boldog vagy, békében érzed magad, és hogy semmi rossz nem fog jönni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 8.

Az ajándékhoz, hogy képes vagy meggyógyítani magad, az is hozzátartozik, hogy megengedd magadnak, hogy átöleld azokat a pillanatokat, amikor nincs másra koncentrálni, csak a már előtted lévő örömre. Ha ezt gyakorolod, új lehetőségek fognak megjelenni az életedben, ami segít kiszélesíteni a tapasztalataidat, és lehetővé teszi, hogy belépj abba a tágasságba, amelyre mindig is törekedtél.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X