Halak

Ez a te szezonod, kedves Halak, és ez az iőszak mélyreható eredményekkel jár majd. Számodra ez az időszak nem csak arról szól, hogy a Nap és a Vénusz átvonul a jegyeden, hanem arról is, hogy tiszteld azokat a helyzeteket és embereket, akik a legnagyobb értéket adják az életedhez.

Te vagy a zodiákus vége, míg a Kos a kezdete, ami azt is jelenti, hogy úgy érzed, hogy meglovagolod ezt a csúcspont energiát.

Bár a következő hetek továbbra is erősek lesznek, különösen amikor a Szaturnusz a te csillagjegyedbe lép, a mai nap lehetőséget ad arra, hogy hálát adj mindazért, amit az elmúlt hetekben tanultál és tudatosítottál.

Gyakoroljátok a hála meditációt, és tiszteljétek meg az álmaitokat a mai nap folyamán, hogy minden jót megkapjatok az univerzumtól.

Ikrek

A Hold és a Mars a hónap végén a te csillagjegyedben áll. Bár ez azt jelenti, hogy még mindig arra kérnek, hogy fedezd fel az érzéseidet a döntések témájával kapcsolatban, és hogy mi motivál téged a döntések meghozatalában, ez egyben emlékeztet arra is, hogy ez a szakasz véget ér.

A Mars 2022 augusztusa óta tartózkodik a te csillagjegyedben. Február végével egyre inkább tudatában vagy annak, hogy ez az energia kezd eltolódni.

Számodra, mint Ikrek, ez azt jelenti, hogy olyan helyzetben kell lenned, hogy jobban bízz magadban, és őszintének kell lenned azzal kapcsolatban, hogy mit akarsz.

Emellett jelentős időd volt arra is, hogy átgondold és megismerd a folyamatodat, ami az előtted álló évben előnyödre válik. Ma nézz utána önmagadnak, hogy mit érzel és mit tanultál, mert ez sokat számít majd az elkövetkező hetekben.

Kos

A bolygó súlyának nagy részét még mindig te viseled az életedben. Mégis, hatalmas lehetőséget kapz arra is, hogy feldolgozd a frissítést. Minél jobban ellenállsz az átalakulásnak, annál inkább az univerzum fogja azt neked átadni, akár akarod, akár nem.

De tudnod kell, hogy itt semmit sem veszíthetsz. Még ha a Kos csillagjegy az életed minden területét fel is borzolja, a végén csak jobbá tesz téged.

Ennél is több azonban, hogy amin keresztül kell menned, az a veled együtt az utadon haladók javát is szolgálja.

A mai napot a legjobb azzal tölteni, hogy elgondolkodsz azon, hogy minek állsz ellen, és miért. Hívd ki magad arra, hogy a helyzeteket a lehető legjobb kimenetelűnek tekintsd a legrosszabb helyett, és bízz a folyamatban – bármit is jelentsen ez.

X