Csillagjegyek, akiknek nagyszerű napjuk lesz Március 5-én, Vasárnap

Szűz

A Hold az esti órákban a csillagjegyedbe lép, és arra késztet, hogy úgy dönts. Ahogy a Hold áthalad az Oroszlánon, és összekapcsolódik az Ikrekben járó Marssal és a Vízöntőben járó Szaturnusszal, tudatalatti igazságok vagy titkok kerülhetnek felszínre a munkával, a céljaiddal vagy akár az egészségeddel kapcsolatban.

A Nap és a Merkúr a Halak jegyében áll, így a romantikus életedre összpontosíthatsz, ami fokozódni fog, amikor a Szaturnusz néhány nap múlva ebbe a spirituális vízjegybe lép.

Sok minden történik az életedben, és miközben igyekszel azt tenni, amit helyesnek érzel, úgy érzed, hogy a meghatározás is folyamatosan változik. Ahelyett, hogy tovább próbálkoznál, amikor úgy érzed, hogy a célvonal állandóan kitolódik, inkább fogd meg a mai napot, és találj békét a csendben. Bármit, amit tudnod kell, hamarosan megtudod.

Oroszlán

A Hold a saját jegyedben segít összpontosítani az érzéseidre. Emellett jobban átlátod az életeddel kapcsolatos igényeidet, sőt, vágyaidat is. Engedd meg magadnak, hogy felhatalmazva érezd magad, és bízz abban, ami felmerül.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ne hagyd, hogy a múltban történtek elszakítsanak a megtanult igazságtól. Ahogy az Oroszlán Hold az Ikrekben járó Marssal és a Vízöntőben járó Szaturnusszal együtt áll, a hírneved és társadalmi helyzeted körüli témák összefonódnak a szerelmi életeddel.

Ez már folyamatban van számodra, és arra irányít, hogy a romantikus életeddel kapcsolatos döntéseid összhangban legyenek az igazságoddal. Senki más nem döntheti el, hogy mi a helyes számodra, különösen a szívügyeket illetően.

Vízöntő

A Szaturnusz néhány nap múlva készül kilépni a jegyedből, ami azt jelenti, hogy az összes növekedés, amin keresztülmentél, egyetlen gyönyörű pillanatban kerül előtérbe. Csendre van szükség ahhoz, hogy teljes mértékben felfogd, mit jelent ez számodra.

Élvezzétek, hogy semmi baj nincs az életetekben, hogy annyi gyógyulást értetek el, és annyi mindent teremtettetek a növekedésetek révén. Az Oroszlán Hold nagy adag romantikus energiát hoz, ami szintén olyasmi, ami csak tovább növeli az életed örömét.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mindig is tudtad, hogy ami a szívedben létezik, az különbözik másokétól, de időre és térre volt szükséged ahhoz, hogy ebbe belenőjj. Hogy meggyógyítsd azokat a korlátozásokat, amelyek megakadályoztak abban, hogy tiszteld ezt az autentikus részedet. Most itt az ideje, hogy kifejezd a háládat. Nem csak azért, ahogy az életed kinéz, vagy azokért, akik nélkülözhetetlenek hozzá – hanem önmagadnak azért, hogy soha nem adtad fel azt, amivé tudtad, hogy válnod kell.

X